lauantai 4. joulukuuta 2010

Yritys hyvä 10, toteutus ei...

Eilen velloin koko päivän tuon surun ja murheen aallonpohjassa. Nyt on taas parempi mieli, ehkä noita eilisen kaltaisiakin päiviä tarvitaan. Ehkä noita tunteita täytyy käsitellä välillä, eikä mennä touhota koko ajan ajattelematta mitään.
No, eilen mie en tehnyt yhtään mitään. En kotitöitä, enkä yhtään mitään. Paitsi kokeilin rautalangan vääntämistä. Ei taida olla miun juttu. Vai olikohan tuo liian notkeaa lankaa, kun vääntyi mutkalle sieltäkin, minne en edes koskenut :) Piti ihan kaksi kertaa miettiä, laitanko kuvaa tänne vai en...
Lanka oli aika paksua, mutta hirveän taipuisaa. Kiinnitin siihen muutaman koristuksen, jotka sain joko Juju - tai Unelmakirjakerhon tilaajalahjana. Valkoinen helmi on maalattu, yllätys...  Tuossa hommassa kyllä taas huomasi, millaiset nakkisormet miulla on. Ei onnistu pienet piiperrykset :)

Mie ostin eilen lampaantaljan. Olen ihmetellen lukenut jostain, että Ikeassa on ollut kunnon tappeluja taljoista. Miksi? Siksikö, kun ne on halpoja? Miun ei tarvinnut tapella kenenkään kanssa :) Ihan ruokakaupasta, tästä uudesta, löysin. Toissapäivänä sen sieltä bongasin, mutten ostanut. Jyskissä oli tarjouksessa 30 € ja oli tarkoitus ostaa se, mutta kun käytiin katsomassa, väri oli ihan outo. Suoraapäätä paineltiin tuonne Myllykeskukseen ja taljahyllylle, enkä miettinyt enää yhtään. Hinta oli 44 ja risat €.
Ei tuo tuoli varmaan lopullinen sijoituspaikka ole, kunhan makustelen ja mietiskelen vähän aikaa.
Miehen kanssa kuviteltiin, että kissa tallovat ja kiehnäävät siinä ym. Mutta ei, eivät mene lähellekkään. Nasun eilen nostin tuohon päälle, mutta suurinpiirtein varpaillaan hiippaili pois :) jos se vaikka puraisee...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IIIIHANA Billy Idol video, aaahh. Taidan jäädä sun blogiin tuijottamaan noit videoit :)
Mulla on ollu samoja ongelmia rautalangan kanssa :) hienohan tuo on.
T: yks vakilukija joka kommentoi tosi harvoin...

Niina K kirjoitti...

Vink vink, kurkkaa suklaamarengin blogiin, siellä on kiva vinkki miten saa vähän muotopuolesta rautalankasydämesta kauniin virkkaamalla. Virkkasin eilen kahteen melkein hyvään sydämeen pääliset ja avot tuli upeita ihan hetkessä. Kaunis talja, mulla on kanssa ollut työn alla ostaa tytön korituoliin talja, mutta aikomukseksi on toistaiseksi jäänyt. Tänään poikkean ikeassa, mutta tappelemaan en kyllä ala. Ennemmin tukka päässä kun talka kourassa! ;)

Äärelä kirjoitti...

Hellyyttävä sydän! Ehkä se on ollut jotain alumiinilankaa, kun on niin taipuisaa. Lapsuudenkodissani kissa repi porontaljasta karvat irti, mutta en ole lampaantaljaa vielä testannut, miten tämän päivän kissat siihen suhtautuu, toivottavasti eivät revi kuitenkaan.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kaunis tuli sydämmestä.Ne ovat just suloisia,kun ovat vähän mutkalla:)
Täytyypä itsekkin kokeilla tuosta paksummasta langasta.
Mukavaa toista adventtia:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille käynnistä ja kommenteista :)