torstai 8. marraskuuta 2012

Joulukorttiloit

Tässä nyt kunnon pläjäys eilisen askartelusession tuloksista. 14 kortti yhteensä. Kait, jos ei laskut menneet sekaisin :)
Niinpä vaan löytyi käyttöä sille Tiimarista ostetulle muutaman euron aaltopaperimankelille (tai mikä lienee oikealta nimeltään). Löysin netistä ihania vanhahtavia kuvia, joita tulostelin oikein nuoruuven innolla (vaikken olekaan enää nuori) sillä seurauksella, että taas on väripatruuna lopussa.
 Hyvää Joulua rinkuloita tein niin, että ensin koneella Wordilla kirjoittelin noita ja lävistimellä lävistin tekstit ja isommalla lävistimellä tein taustat. Aaltopaperit on Sinellin paperikassista leikattu ja edellä mainitulla mankelilla mankeloidut. Lumihiutaleet on lävistetty ja kimaltavalla lumiefektiaineella käsitelty. Kuvat ei taas kerro mitään, luonnossa paremmat.
Osaan kuvista käytin kartonkia korttiin ja toista kartonkia kuvan alle. Kuvan alla olevia kartonkeja ressasin saksilla ja käsittelin reunat distress inkillä. Ääriviivat on vedetty vapaalla kädellä eikä ollut niin nökö nuukaa, millaiset tuli. Antavat hieman syvyyttä kuviin ja kartonkeihin.
Yhteen kuvaan rypistin palan sitä paperikassia ja rypyt viilasin kynsiviilalla ja reunat saksilla ja distress inkillä.
Pari kuukautta suunnittelin, että Marraskuun tilipäivänä käyn ostamassa korttiaskartelutarvikkeet joulukortteihin, vaan nyt miun ei tarvikaan. Voin ostaa jotain muuta :)
Ei noissa kuvissa näköjään kaikki olekaan, tein nimittäin kaksi korttia niistä Sinellin kuvista. Ylemmässä kuvassa on toinen niistä, tuo maisemakortti.

Tänään sitten selvisi yksi asia. Me saadaan tänne ihan ikioma Ikea!!!
Jee! Jippii! Jihuu!
Vaikkakin sen valmistumiseen menee varmaan muutama vuosi, mutta tulossa on!

Niin että, mukavaa loppuviikkoa teille!

6 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Hienoja kortteja, ihania kuvia. Juu, oisko ne äsekn sanoneet, että 2015 valmistuu tai jotain.... Kiva.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Niin ne sano, että 2015 valmistuisi.

Aseman laidalla kirjoitti...

Siis, upeita, Sirutuuli!
Niin oli kyllä ne viimevuotisetkin, mutta *huh*

Vanhat kuvat ovat kauniita.

Sussi kirjoitti...

Ihania kortteja!

Paula kirjoitti...

Aivan ihania kortteja!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)