perjantai 10. joulukuuta 2010

Maalausta

Tänään miulla on vapaapäivä ja olen puuhaillut kaikkea pientä. Ja säästellyt ja varonut olkapäätä ja tässä tulosta siitä :) Kiitos muuten paranemistoivotuksista kaikille!
Eilen käytiin Kodin1:ssä iltamyöhällä etsimässä sisustusoksaa ja kivaa maljakkoa. Eipä löytynyt sellaista kuin meinasin, mutta edellisellä kerralla katselemani kelkka tarttui mukaan. Mie en ottanut kuvaa siitä ennen tuunausta, kun oli niin kiire päästä maalaamaan ja illalla en muistanut. Mutta kuvitelkaa mielessänne terrakotan väriset jalakset ja päällinen tummansininen, valkoinen lumihanki ja lumiukko ja punainen joulupukki ja pisteenä iin päälle siinä luki Welcome ja muovihavukoriste kulkusineen. Ihan kiva se voisi olla jonkun muun kodissa, mutta ei meillä. Ja ehkä sekin kuvastaa jotain, että tyttö kävi nauramaan nähdessään sen ja kysyi: Mikä tuo on?
Tälläinen siitä tuli:

Vieläköhän hän nauraa, kun näkee tämän :)
Tietokone jäi kuvaan, en viitsinyt siirtää. Näettepähän samalla miun bloggauspaikan :) Lampaantalja jäi sittenkin tuoliin, se sopii siihen kaikkein parhaiten. Eikä muuten takapuoli puudu, vaikka istuisi kuinka kauan :)
Luontoäiti on myöskin maalaillut kivoja juttuja meille. Olohuoneen ikkunat on melkein ummessa lumipyryn takia. Kyllä tästä kuvasta jotain näkee. Joku varmaan ihmettelee noita pulloja tuolla ikkunan välissä, nehän ovat jo vanhanaikaisia, eivätkä ihan sovi tähän tyyliin... Mutta niillä on tunnearvoa, erittäin suuri sellainen. Äiti on ne miulle joskus ostanut silloin, kun oli vielä terve.
Jaksaisikohan sitä vielä ommella keittiöön jouluiset salusiinit... ne kyllä pitäisi pikimmiten ommella, että kerkiäisi nauttia joulun tunnelmasta keittiössäkin. Siellä ei paljoa jouluista olekaan. Kynttelikkö ja valotähti vaan.
Enää viikko töitä ja sitten loma! Ensi perjantaina tähän aikaan mie jo olen lomalla :) Sitten on aikaa leivoskella ja ostella niitä joululahjojakin, siksi en stressiä ole ottanutkaan mistään. Vaikka toisaalta, lomathan on lepoa varten, ehkä pitäisi jo ensi viikolla aloitella jotain, ettei koko loma mene puurtamiseksi.
Mukavaa viikonloppua kaikille! Mie meen taas töihin viikonlopuksi.

5 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Suloinen kelkka.Ja varmasti suloisempi maalattuna,voin kuvitella kertomasi perusteella entisen.

Mä olen hurahtanut noihin kelkkoihin,kaksi olen jo ostanut kirpparilta.

Ihanaa viikonloppua töistä huolimatta.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Miekin haluaisin sellaisen vanhan kelkan, muttei täältä saa. Ainakaan ei ole vastaan tullut.

Äärelä kirjoitti...

Kelkka on nätti kun mikä! Pystyn kyllä kuvittelemaan ne muovihärpäkkeet ja tyttösi ilmeen nähdessään sen.

Miia kirjoitti...

Aivan ihana tuo kelkka <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)