lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pientä puuhaa

Torstaina vielä kävimme pienoisella ostosreissulla ja nyt saa ostokset vähäksi aikaa riittää. Tilasin netin kautta Livinki: stä vaaleanpunaisen vahakangasliinan sekä turkoosia kangasta, valitsin toimitusmuodoksi noudon. Kuvittelin, että säästän, kun ei tarvi postikuluja maksaa. Enkä mie mitä säästänyt, ostin paikan päältä elämäni ensimmäisen Green Gaten tuotteen; pikkuliinan ja tiskiharjan :) No, toisaalta, postikulut olisivat olleet turhat maksut, kun taas... Liina on muuten miehen valitsema :) Itse olisin valinnut vähän hillitymmän. Lisäksi ostin Tiimarista ja K-raudasta decoupace (vai mitenköhän se kirjotettiinkaan) lakkaa, askartelumaalia, pienet vaahtomuovitöpöttimet ja siveltimen.

Maalia jo käytinkin samana iltana, ensin oli kaksi kannua.


Ja sitten tuli kaksi toisenlaista kannua. Livinkissä oli tuollainen tummansinisen mallinen kannu pilkutettuna ja muistin, että meillä on samanlainen ilman pilkkuja. Joten pilkkua pintaan:



Entinen pilkkuliina kävi pesukoneessa. Siinä oli kummallinen pinta, aivan kuin liimaa ja se imi itseensä kaikki likaläntit. Etenkin ketsuppitahrat levisivät isolle alueelle, eikä edes ihmesienellä saanut pestyä. Kyllä se koneessa lähti melko puhtaaksi, mutta katsotaan syksyllä, ostanko uuden. Liimainen pinta siinä on edelleenkin.

Olohuoneen remppa on alkanut, mies sai tapetoitua eilen yhden seinän. Kuvaa en saa otettua, kun kamera on makkarissa ja mies edelleen nukkuu. Mie en tiedä, sainko mie viime viikonloppuna makkarin rempasta tän nuhan, vai mistä, mutta melkein koko viikon on koskenut korvaankin. Nyt ei onneksi enää koske, mutta nuha on tosi kova. Ja Maanantaina pitäisi vielä töihin kyetä... Se makkarin matto oli muuten huopamattoa, iskä sanoi eilen, kun näki sen. Sen repiminen pöllysi aivan hirveästi ja voi olla, että se miulle tän nuhan toi. Mutta joka lomalla joku tauti: 6 viikon sisällä on ollut 2x nuha ja 1x mahatauti. Kyllä on huono vastustuskyky. Pitäisköhän kokeilla sitä Aktimeliä? Tai jotain. Vai johtuukohan se kroonisesta stressistä? Eli äidin kohtalosta ja sen murehtimisesta? Sehän se mielessä pyörii taka-alalla koko ajan, vaikkei ihan kokopäiväisesti mietikään.

2 kommenttia:

Seepia kirjoitti...

Tulipas noista söpöt! Itse en ole edes tajunnut, että astioitakin voisi tuunailla... *menee tarkastamaan astiakaappia* :)

Sirutuuli kirjoitti...

Mie näin jossain lehdessä tuunattuja astioita ja siinä neuvottiin pilkuttamaan pumpulipuikolla. Niillä tulikin hyvät pilkut :)