tiistai 14. joulukuuta 2010

Tervehdys!

Niinhän siinä sitten kävi, että eilen kävin siellä lääkärissä ja jouduin sairaslomalle loppuviikoksi. Olkapäässä on kiertäjäkalvosimen tulehdus. Sain tulehduskipulääkekuurin (olipas pitkä sana), Buranaa naamaan 3 x päivässä viikon verran, fysioterapia perjantaina. Ensi viikolla on loma, joten tulee kaksi viikkoa lepoa. Lepoa ja lepoa... pitäisi yrittää niitä leipomuksiakin tehdä Jouluksi, onneksi miulla on reipas apulainen :) Siivoukset taidetaan hoitaa lakaisemalla maton alle roskat ja valot himmeälle :) Kyllä mie tällä kädellä pystyn tekemään kaikenlaista, mutta yritän olla tekemättä mitään raskasta. En ainakaan tee suursiivousta, kuten eräs kommentti kuului, kun jäin sairaslomalle...

Tein mie elämäni ensimmäisen kranssin :) Se nyt ei paljoa voimia vaatinut. Kirppikseltä ostettu puolukkakranssi joutui roskiin, kun oli jo aivan kuivunut. Sydänkoristeen otin talteen myöhempää käyttöä varten.
Ainiin, se miun tekemä:
Seuraavassa kuvassa näkyy vähän liikaa johtoja... milloinkohan keksitään täysin langattomat laitteet, se olisi aika hienoa!
Mies kävi tänään hakemassa tarjouksen Elisa-viihde paketista. Ei taideta ottaa sitä. En ymmärrä, miksi pitäisi 40 € maksaa samoista kanavista, joista maksetaan jo tv-lupaa?! Ja kuitenkin nettiliittymä meillä on, pakettiin kuuluisi peruskanavat, jotka näkyy antennilla, nettiliittymä ja elokuvien vuokrausta 3-7 € kpl/vrk. Filmtownista saa 4€:lla.... jos ottaisi esim. Viasat paketin siihen päälle, hintaa tulisi vielä 24 €. Nyt meillä on Canal digital- satelliittilautanen, joka maksaa 40 ja risat. Ja tyytyväisiä ollaan. Peruskanavat näkyvät antennilla sekä satelliitilla, joten ei kiinnosta maksaa noista samoista kanavista enää yhtään mitään.
Jos ottaisi Viasat- satelliitin, se maksaisi myös 40 ja risat....
Sitäpaitsi, netissä on eräs paikka, josta näkee elokuvia ilmaiseksi: Fin-tv.
Mukavaa viikkoa teille!

5 kommenttia:

kanaemo kirjoitti...

Pöh, koko ajan virhettä pukkaa, kun yritän laittaa kommenttia. Kokeilen tähän postaukseen välillä...

Sirutuuli kirjoitti...

Mistäköhän se virhe johtuu? Johtuukohan tuosta soittimesta?

Zzz kirjoitti...

Hehhe, suursiivousta juu :)...

Soitin saattaa antaa herjoja....minulle ei just tuosta tule, mutta olen laittanut kaikenlaisia mainos- ja urkintasivuja estolistalle nettiasetuksiin, niin välillä jossain blogeissa tökkii....

kanaemo kirjoitti...

No tähän näköjään huoli kommentin! Edelliseen postaukseen yritin kaksi päivää saada kommenttia tulemaan, mutta ihan toivotonta hommaa!

Ihan sitä vaan, että olen ollut hengessä mukana, vaikka kommentit on jääneet tulematta! :)

Harmi tuo käsijuttu!! Just kun olis varmaan (jokaisella) vaikka mitä hommaa ja tekemistä ennen joulua. Höh, toivottavasti lepo ja kuuri purevat tulehdukseen.

Tuo ovi on NIIN IHANA, varsinkin valoineen ja kransseineen! :) Ihana joulutunnelma!

Niin ja edelliseen postaukseen: meillä on ihan samat aikeet meidän alakerran suhteen! Suihkussa nyt vielä käy jotenkin, siellä meillä on ihan tehokas seinäpatteri, mutta kodinhoitohuoneessa on kiva mankeloida ja pyörittää pyykkisirkusta ainoastaa kesällä, silloin siellä on ihanan viileää. Muut ajat vuodesta se on kidutusta!!! Ja meilläkin alimmainen kerros siis maan sisällä osittain, jäätävä tunnelma jo valmiiksi kylmille varpailleni. >:/

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
Poistin soittimen, josko se auttaisi kommentoinnin onnistumisessa.