tiistai 14. syyskuuta 2010

Tiistai

Se on taas melkein viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Mitään kertomisen arvoista ei ole tapahtunut. Tai on, mutta ei vaan ole kiinnostanut bloggaaminen.
Meillä on mm. uusi lemmikkieläin, siili pihalla:
Se on ihan lapsi vielä. Yhtenä päivänä pyöri ympäri pihaa, eikä pelännyt yhtään, vaikka mentiin pällistelemään viereen. Mies vei sille kissojen raksuja liotettuna ja otti kuvan. Kaikki se söi.
Tytön kanssa innostuttiin yhtenä päivänä järjestyksen vaihdosta. Metallisohva siirtyi vierashuoneeseen (ompelu,virkkaus,silitys, kampaus, jumppajne. huone), jossa ei aiemmin ollut nukkumapaikkaa, joten nyt se on sitten virallisesti vierashuone, kun metallisohvalla pystyy kaksi tyyppiä nukkumaan. Ja olkkari on taas erinäköinen. Jos vaikka vapaapäivinä saisin kuvattua ja näytettyä, vaikkei niissä nyt niin näkemistäkään ole. Neulomista ja virkkaustakin varten miulla on nyt oma kolo, ennen oli vain pelkkä tuoli. Sekin pitää näyttää joku päivä. Ja huomaa, että käsityöt maistuvat taas eritavalla, kun on kunnon paikka. Valoineen päivineen.
Aikoja sitten aloitetut isoäidin neliöt on taas kaivettu naftaliinista ja rupesin jälleen suurentamaan niitä. Nyt tuntuu, että nämä voivat vielä vaikka valmistuakin joku päivä :) Ehkä.

Muistattehan, kun leikin suutaria? Nyt tuo samainen laukku tuli tiensä päähän työlaukkuna. Vetoketju hajosi. Eikä sitä saa itse korjattua. Laukkua voi käyttää, jos muistaa olla laittamatta sivutaskuun mitään. Sitä kun ei meinaa saada auki ja jos saa, ei saa enää kiinni. Huomenna lähden kaupungille ostoksille. En shoppailemaan, vaan yksinkertaisesti ostamaan uuden työlaukun. Ja kahvilla pitää käydä. Kaupunkireissu ilman kahvittelua on kuin täytekakku ilman kermaa. Tai jotain.

Tääkin on ihan pikkupakko kertoa: mie sain "palkankorotuksen"! Tuli 10 vuotta täyteen työntekoa ja toinen ikälisä :) Jihaa! Oikeasti olen valmistunut -92: neljä vuotta lasten kanssa kotona, -97 alkaen pätkätöitä ja jossain 2000- luvun puolivälin tienoilla vakinaistettiin nykyiseen paikkaan (en edes muista enää minä vuonna) ja pätkät yhteenlaskettuna tuli täysi kymppi. Senkin kunniaksi oikeastaan voisi huomenna kakkukahvit kaupungilla hörppästä :)

Nyt ei muuta kuin hyvää viikonjatkoa!

Ei kommentteja: