torstai 16. syyskuuta 2010

Välitila

Elämme pienen hetken välitilassa. Jotain on tapahtumassa, mutta ei ihan vielä. Emme ole myymässä taloa, emmekä eroamassa. Jotain muuta, josta yritän kertoa sitten, kun se on ajankohtaista. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja on jotain kerrottavaa. Suuria suunnitelmia, suuret toiveet. Mutta ehkä kuitenkin aivan pienet koko maailman mittakaavassa. Mutta suuria meille. Eilen piti siivota koko talo suurinpiirtein sekunnissa. Onnistuihan se tytöltä ja miulta. Kuvia piti ottaa joka paikasta ja lähettää ne. Ja ensi viikkoon taitaa mennä, että saamme jotain tietoa The Asiasta.





Siinä joitain kuvia, joita otin. Viimeisenä laitan meidän murheenkryynistämmekin kuvan, vaikka hävettääkin...
Mutta tämä on se, joka odottaa suurinta mullistusta, remonttia. Joskus hamassa tulevaisuudessa, toivottavasti suht pian...
Alkujaan tämä oli tummanvihreä betonibunkkeri. Maalasin seinät vaalealla ja se pelasti vähän. Kalusteet ovat ylijäämäkamaa. Eli kaikkea, mitä ei voi muualle laittaa. Lattia on betonia, josta alkuperäiset maalit on rapisseet pois.

Eilen sitten kävimme tytön kanssa kaupungilla ja viivyimme KOLME tuntia! Löysin uuden laukun, sellaisen lentolaukun ostin, jossa on kivasti erilaisia taskuja. Ja HalVAlla lähti! Eka kaupassa maksoi 28 € ja seuraavassa 18 €, ostin halvemman ja säästetyillä rahoilla ostin itselleni uuden paidan. Ostimme jokaiselle jotakin. Paitsi kissoille :) Tyttö oli onnellinen, kun sai pientä itselleen ja sanoikin, että eikös olisikin kiva viettää näitä äiti-tytär- päiviä vähän useamminkin :) Olisi! Meillä on aina hauskaa yhdessä :)

Nyt tuli sellainen olo, että tekisi mieleni poistaa nuo kuvat.... Mutta en poista. Toivon rehellisiä mielipiteitä etenkin viimeisestä. Ja stailausehdotuksia! Jotain, millä tuosta saisi kivan ilman suurta remonttia.

7 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Tuo murheenkryyni on ilmeisesti kodinhoitohuone tms? Laittaisin siihen ehkä jonkin helposti asennettavan lattian, vaalean. Se ei tulisi hirveästi maksamaan eikä tarvisi purkaa mitään (ilmeisesti lattia tuossa on ihan betonia?). Seinille ei välttämättä tarvisi tehdä mitään jos laitat verhon tuohon väliin, mikä peittäisi tuon päätyseinän ja pyykkinarut. Kunnollinen valaistus tekee paljon. Ja uudet kalusteet, tai entisiä lastulevykalusteita voi maalata spraymaalilla (osaavat neuvoa liikkeessä mikä sopii lastulevylle eikä "sulata" levyn pinnoitetta).

Muuten teillä näyttää tosi kivalta, tuo olkkarin seinä on oi niiiiin IHANA! :)

Miia kirjoitti...

Mulle tuli myös mieleen tuo verho :) Tai sitten kaappeja tuonne takaseinälle, mihin saisi esimerkiksi noita putkia piiloon ja pyykit yms. Meille on tulossa ehkä jossain vaiheessa samanlainen murheenkryyni, paitsi että sinne on jo laminaatti asennettu ja sinne ei voi siirtää pesukonetta :/ Mutta kaappeja mahtuu :)

Pami kirjoitti...

Teillä on ihana koti!

Murheenkryyniin en osaa kertoa ehdotuksia. Olen sellainen, että pitäisi olla paikan päällä, niin sitten alkaisi sisustusasiat luistaa :-)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos! Enpä tullut verhoa ajatelleeksikaan! Hieno idea :)
Päässä rupesi jo raksuttamaan, olisiko meillä vanhoja verhoja, joita voisi käyttää ja miten ne laittaisi :)
Niin, se murheenkryyni on joku pukuhuone/pyykinpesuhuone. Mietin vain sitä, että jos laittaisi kaappeja (niitä löytyy jo autotallista), missä kuivattaisin pyykit, ts. lakanat. Telineitä meillä on kaksikin, mutta niissä on huono kuivatella lakanoita. Ja noilla naruilla kuivuu pyykit todella nopeasti, kun sähköpatteri on päällä. Se lämmittää myös lattioita. Muuten talvella ei voisi käydä suihkussa ollenkaan.
Mutta kiitos kehuista :) Ja hyvistä ideoista :)

Mari kirjoitti...

Teillä on muuten niin uskomattoman kaunista, ettei tuo yksi murheenkryyni paljon keikauta laivaa! :)

Minäkin ehkä tuonne peräseinälle laittaisin kaapistoa. Vaatisi tosin sen, että nuo pyykkinarut lähtisivät pois. Mutta kaapistoa kivasti sinne peräseinälle ja lattiaan vaikkapa muovimatto, jokin kiva väri/kuvio.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ah, mikä kiehtova murheenkryyni! Laita tästä ihan oma postaus, kuvat jokaiselta seinämältä! Saat varmasti lisääkin vinkkejä!
Mä rakastan tällaisia haasteita! Omassa pirtissäkin riittää suunniteltavaa (ja uusia ideoitakin tulee tämän tästä), mutta remontti ei etene samassa tahdissa!! Kummallista?? ;o)
Mutta on niin mukava pohtia ja ratkoa muidenkin ongelmapisteitä.
Ihan hyvältä lähtökohdaltahan tuo tila näyttää, ei välttämättä vaadi kovin isoja investointeja, se punainen langanpää kun vaan löytyy.
Kivoja kuvia kodistanne, jäo oikein kaihertamaan, että mitähän nyt on tapahtumassa... Jännityksellä odotan. :o)

Sirutuuli kirjoitti...

Kaappeja mie olenkin nyt ruvennut mietiskelemään ja eilen piirtelin suunnitelmia.
Pitänee tuossa viikonloppuna vaikka ottaa kunnolla kuvia ja esitellä tuo karsea betonibunkkeri :)
Tai ehkäpä jo huomisaamuna, kun menen huomennakin vasta iltavuoroon.