torstai 9. syyskuuta 2010

Järjestelyä

Miulla oli pehmeä lasku töihin, kolme töitä ja nyt kaksi vapaata. Tänään aioin pitää laiskottelupäivän, mutta tekemisen puutteessa rupesin järjestelemään vitriinikaappia. Usein olen miettinyt sitä katsoessani ja sieltä lautasia ottaessani, että jotain tarttis tehdä sen hyväksi. Näin siinä sitten kävi:
Kaapissa oli vain lautasia ja vanhoja viinapulloja, joita ei koskaan edes juoda sekä laseja. Ei niiden tarvitse esillä olla.
Tälläinen siitä sitten tuli. Sommittelua ilman taiteellista silmää :)
Omia väkerryksiä (purkit ja piirakkavuoka), tyhjiä kivoja pulloja, kynttilöitä. Joku vanha öljypullo, pitsiä ja maljakoita.
Kakkuvuokia, lisää pulloja, maljakoita, kynttilöitä. Saatuja ja ostettuja. Pitsiä.




Innostuttiin tytön kanssa kuvailemaan, 38 kuvaa tuli! Tässä vain murto-osa niistä, parhaat palat.

Pakko vielä kertoo pikkumurusta, Nasusta :) Se ikävöi miuta nykyään aina. Tänäkin aamuna, kun kävin wc:ssä kuuden aikaan, se juoksi innoissaan miun luo. Maukui ja juoksi keittiöön ja kun en mennyt perässä, tuli takaisin. Vilkutin vain ja painuin nukkumaan takaisin.
Nousin ylös kahdeksan jälkeen ja taas se juoksi miun luo miukuen ja maukuen innoissaan kuin koira. Sillä oli ikävä ja mieskin ihmetteli, että miksi se miun luo aina tulee tuolla lailla.
Aluksi se ei ollut ihmisten kissa ollenkaan, mutta parin leikkauksen ja kuolemanrajalla käynnin jälkeen siitä tuli miun kissa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivannäköinen tuo kaappi :) Hyviä työvuoroja! Kyllä tuo Nasu on niin söötti tapaus.