keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Panelia pukkaa sekä muuta jorinaa

Nenä tuntuu jo paljon paremmalta, onneksi. Eilen illalla ei päähän mahtunutkaan mitään muuta kuin nenä/kärsä/kuono ja karsea kipu/tykytys/jomotus. Yritin katsella telkkarista Kadonneen jäljillä sekä CSI Miamia, mutta huomasin katselevani ihmisten neniä :) Ja oma tuntui paisuvan ja paisuvan sekä kipu senkun vaan koveni. En voinut keskittyä yhtään mihinkään muuhun :) Silti muutama kyynel taas vieri Kadonneen isän löytymisen kunniaksi, aina se sarja saa miut itkemään...ja sitten nenä olikin tukossa, eikä niistää voinut ja tykytyky... itku oli lähellä eilen kivunkin takia monta kertaa.
No, nyt ei enää koske niin kovin, pystyin naamankin pesemään melkein normaalisti. Otan silti rauhallisesti ja annan tän kuonon parantua rauhassa. Perjantaina menen seuraavan kerran töihin ja sitten vasta maanantaina.

Asiasta toiseen.
Asia, jota olen odottanut, onnistui parhain päin. Meillä alkaa remontointi taas. Ensimmäisenä on vuorossa likan huone ja siitä sitten etenemme pikkuhiljaa muualle. Suunnitelmia on vaikka millä mitalla, kun vaan muistaisi kaikki :) Viikonloppuna lähdemme koko perhe, myös vanhempi likka (jos töiltään pääsee) shoppailemaan ja ulos syömään.

Ja asiasta kolmanteen.
Mie olen aika taikauskoinen. Pelkäsin, että nyt kun tuo toinen asia onnistui, joudun maksamaan sen hinnan terveyden menetyksellä. Vähintäänkin kuolen nyt tähän nenäkipuun tai vammaudun. Vain siksi, että tuo toinen asia onnistui. Tuntuu, että koskaan ei voi olla oikeasti onnellinen tai onnistua missään. Joku toinen asia menee sitten pieleen. Mutta nyt tuntuu, että nenä taitaa parantua ja pääsenkin nauttimaan elämästä *helpotuksen huokaus*

Tämä on se remppalistan ensimmäinen kohde, "ihana" panelihuone. Panelia löytyy: lattiasta, seinistä, katosta sekä ovesta :)
Huomatkaa kattolamppu, aito seitkytlukulainen :) Tyttö haluaa siitäkin eroon, mutta en mie raaski hävittää, taitaa siirtyä eteiseen. Kaikki muu menee vaihtoon, paitsi sänky, se on melko uusi.
Näin täällä tällä kertaa. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja: