maanantai 6. syyskuuta 2010

Oranssia lisää ja vähän muutakin - Apuakin kaivataan

Samasta langasta kuin kämmekkäät tein kolmiohuivin. Lanka vain loppui kesken, etten saanut hapsuja, kuten suunnittelin. Mutta käyhän se näinkin. Yritin ottaa kuvaa, jossa se olisi miun kaulassa, mutta ei siitä mitään tullut.  Ohje on lehdestä Novita talvi 2008, nro14. Vähän turhan paksu lanka huiviin, mutta on ainakin talvella lämmin. (Toivottavasti tulee kylmä talvi)
Pikkasen rupesi tympäisemään tuon neulominen, kun oli niin ykstoikkoista (onko tuo sana vai murresana, kuvaa hyvin tunnetilaa neuloessa). Nyt on muutama "tilaus" (lapset ja sisko), joita pitäisi aloitella seuraavaksi. Ja olisi ihana tehdä jämälangoista iso ruppana paita. Saas nähdä, saanko sitä aikaiseksi :)
Helppoa oli kuvioneuleen tekeminen, sen oppi muutaman kerroksen jälkeen muistamaan ulkoa.

Ja sitten muuta:
Töissä oli ihan rauhallinen päivä, rauhallisempaa kuin ennen lomaa. Jännä, miten voi tilanne muuttua täysin vain viikossa. Aamulla tuotti tuskaa herätä 5:30, oli ihan pakko laittaa torkku, kun kello soi. En sitä yleensä tee, mutta nyt oli laitettava, kun en saanut silmiä auki ja itseäni kammettua sängystä ylös!

Miullahan on nyt (olevinaan) se laihdutuskuuri menossa ja yleensä olen tottunut liikkumalla laihduttamaan + ruokavalion muutos. Nyt on vaan sellanen juttu, että miulla on ihan hirveän kamala penikkatauti molemmissa jaloissa. Kävelemään en pysty juuri ollenkaan, paitsi hipihiljaa laahustaen. Onko kellään hyvää kikkakolmosta tuon penikan nujertamiseen? Tykkäisin käydä lenkillä, mutta ei pysty. Viime viikolla yritettiin kaksi kertaa, mutta jo parin kymmenen metrin päästä piti kääntyä takaisin. Hyvä, että ylipäänsä pääsin takaisin!
Lenkkeilyn puutteessa sain eilen iskältä Etelä-Saimaan liitteen Kunto-Saimaa, jossa oli keppijumppaohjeita. Ja kun rupesin puhumaan, että miulla olisi tosi hyviä jumppavideoita (vhs-kasetteja), mutta ei ole videoita, iskä lähti kaivelemaan kaapin perukoita ja löysi kahdet videot. Ja antoi toiset miulle! Kiitti iskä :)
Mie sitten illalla kaivoin ne kasetit vintiltä ja jumppasin!! Kaikki liikkeet tuntuivat penikoissa, ei missään muualla. Mutta tänään onkin ollut joka paikka kipeänä =) Oli tehokas jumppa! Meillä on nyt silitys-mankelointi-ompelu-kampaus-jumppahuone. Jos sitä nyt rupeaisi vihdoin ja viimein laihtumaankin! Pelkkä ruokavalio ei auta. Tai auttaa se sen verran, että painonnousu on pysähtynyt.
No joo, kai tässä pitäisi ruveta sitten neulomaan tai jotain :)
Olisin hyvin kiitollinen, jos joku osaisi neuvoa miuta tuossa penikka-asiassa, ihan näitä kotikonsteja.
Mukavaa viikonalkua!

3 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Miehellä on toisinaan penikkatautivaivoja, aika lievinä kai kuitenkin. Hieronta ja venyttely auttavat, ei hänkäään muuta osannut sanoa...

Miia kirjoitti...

Hieroja varmasti osais ainakin auttaa :) On se ykstoikkosta sana ainakin tääläkin päin :D

Sirutuuli kirjoitti...

Paula: kiitos, hieronta ja venyttely oli googlessakin, mutta ajattelin, että ois joku oikotie onneen :)
Miia: :)