keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tyynyjä

Eilen jatkoin ompelua vielä sen verran, että tein kolme päällistä. Mutta joskus se on hyvin hyvin vaikeaa, ompelu meinaan. Tein yhteen päälliseen virheen, sisälärpäke jäi ulkopuolelle (siis se, johon tyyny nukkumatyynyliinoissakin laitetaan) ja purin sen. Ompelin uudestaan ja tein saman virheen, prkl!
En jaksanut enää purkaa, joten leikkasin suoran ompeleen vierestä ja keskityin tekemiseen kunnolla. Onnistuihan se lopulta, mutta päätin jättää muut ompelukset odottamaan toista päivää. Vielä pitäisi kaksi pientä tyynynpäällistä tehdä, sekä liinoja pöydille.



Tänään aion harjoitella voileipäkakun tekemistä! Eilen vietin googlen ääressä aika kauan, kun etsin hyviä ohjeita. Tai enhän mie tiijä, mitkä on hyviä ja mitkä ei. Mutta sellaisia, jotka voisivat olla hyviä :) Saa nähdä, miten onnistuu... ei kyllä luulisi olevan vaikeaa, kun ei tarvi paistaa mitään, vain täyttää.

Huomasin tuossa yhtenä päivänä, että Flickr alkaa olla täynnä. Pitäisi siirtää valmistuneiden käsitöiden arkistot jonnekin muualle, ehkä Photobucketiin. En aio ostaa lisätilaa Flickristä, kun muitakin vaihtoehtoja on. Eli jos täällä haamuillaan, johtuu se arkiston siirtämisestä.

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

On raikkaan näköiset värit tyynyissä. Mukavaa päivän jatkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin :)