maanantai 17. toukokuuta 2010

Ensimmäinen virallinen lomapäivä :)

Tänään on pikkasen viileämpi kuin eilen, mutta ei haittaa yhtään! Viikonloppu olikin aika tukala, ulkona 26-27 astetta lämmintä ja sisällä yli 40! Kissatkin makasivat reporankana lattialla ja olivat kuumissaan, tuuletin ei auttanut, ei ikkunoiden ja ovien aukominen. Itsekään ei jaksanut tehdä yhtikäs mitään, paitsi pakollista pyykkäystä, joka sekin valutti hikeä selkää pitkin ja pää oli märkänä koko ajan.
Nyt on sopiva 22 astetta, sain imuroitua ja paistoin pinon kananmunia leivän päälle Melkein parasta, mitä tiedän :) Pidän kahvitaukoa ja odottelen, että kello tulee 13, jolloin haen nuoremman likan koulusta. Menemme Motonetiin ostamaan mopoon maalia lisää. Miehellä ja tytöllä on yhteinen projekti, mopon maalaus. Tyttö sai kortin ja hänen poikaystävänsä on pitkin talvea kunnostanut "meidän" mopoamme ja kyllä nyt kulkee, virittämättä tietenkin. Tyttö ja mies aloittivat maalauksen Lauantaina, mutta eilen ei Motonet ollut auki, joten tänään mennään ostamaan lisää.

Asiasta toiseen:
Kyllästyin keittiön kaakeleiden päällä oleviin dc-fix-muoveihin ja eilen revittiin pois. Keittiö avartui ja raikastui kummasti. Ja vaihtelu virkistää aina välillä muutenkin :)


Tuolla näkyy, kun oikein tarkkaan katsoo, että yhdestä kaakelista puuttuu kulma ja sen saumat murenivat. Pitää jotenkin korjata joku päivä. Saumatkin pitää maalata valkoisella. Biltemasta löytyi maali halvalla.
Tälläinen se oli ennen.
Nyt lähden laittamaan pyykkiä kuivumaan ja kohta koululle.
Mukavaa viikon alkua.

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää muodon muutos kaakeleissa.

Meillä on oikeestaan kuumuudesta huolimatta täällä sisällä aika viileä, jos +24 voi viileäksi sanoa. Jos ulkona alkaa hikoiluttaa, sisällä on ihanaa viileyttä. Tänään tosin ulkonakin sää hieman raikastui vesisateen myötä.

Kananmuniako nuo on, ihan näyttävät pasteijoilta. Vesi tuli kielelle.

Onnea tytölle kortin johdosta.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Meillä on aina sisällä kuumempi kuin ulkona. Pitäisi hommata se ilmalämpöpumppu, että saisi viilennystä.