keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tässä se nyt on

Elämäni ensimmäinen voileipäkakku!! :) Kerkesin jo laittaa muovit päälle, ennenkuin muistin ottaa kuvan :) Mutta kyllähän tuosta selvän saa. Mausta en tiedä, huomenna maistellaan ja saan tuomion. Onko miusta juhlien laittajaksi vai ei :) Koristelu on viimeistelemätön, kun tää nyt on kokeilu vasta. Ohje on poimittu netistä useista eri paikoista soveltaen.
Ylioppilasjuhliin siis harjoittelen juttuja. Tänään ostetaan ainekset Cupcakeihin, ohjeen repäisin jostain lehdestä ja huomenna kokeilen niitä. Aikomus on tehdä kaikki tarjottavat itse. Olen oikein innoissani. Ihanaa, että on loma ja voin kokeilla uusiakin juttuja ja leipoa ajan kanssa :)

5 kommenttia:

Syrenia kirjoitti...

Höh, harmi ku oon niin kaukana. Oisin voinu tulla kans maistelee voileipäkakkua! :P

Eva-Liisa kirjoitti...

Ihana voileipäkakku. MInäkin ajattelin kutsua itseni iltakaffelle luoksesi:);)

Oletko käynyt Taipalsaarella siellä Sisustussievän sisustuspuodissa? siellä olisi kirppis nyt viikonloppuna. Harmi vaan et en pääse.

sarppa kirjoitti...

Hieno ja herkullinen,nam!! :))

Täytyy nolona myöntää,etten ole koskaan tehnyt itse voileipäkakkua!Mut olisi kyllä kiva kokeilla,kun ne on niin herkullisia!:)

Mukavaa viikkoa!

Mari kirjoitti...

Hihii, onnea ensimmäisestä leipäkakusta! Minä aina kun näen näitä, niin alan miettiä että osaisinkohan minäkin JOSKUS tuollaisen tehdä.. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Tervetuloa kahville vaan kaikki :)
Vanhaks oon miekin eläny, ennenkuin uskalsin kokeilla ja suurimmat juhlat meidän perheessä on juhlittu :)
Häitä ja muita on varmaan vielä tulossa joku kaunis päivä, mutta ne on sitten asia erikseen.
Ehdotin juuri äsken miehelle käyntiä Sisustus Sievän kirppiksellä, saa nähdä, mennäänkö. Puodissa en ole käynyt koskaan.