maanantai 10. toukokuuta 2010

Äitienpäivän jälkeen

Eilen olin aamuvuorossa töissä, mutta töiden jälkeen kotona odotti puolivalmis ruoka (muussiperunat kuorittu ja kiehumassa, tein muussin loppuun) ja "lahjapöytä". Sain tummanpunaisen ruusukimpun (joka on jo lakastunut) maljakossa valmiina, Livinkistä patalaput, joita kerran olin siellä katsellut ja kellon.
Selvisi sitten samalla syykin, miksi nuorempi likka kysyi toissapäivänä, että onko Elvis siun mielestä komea... Vastasin, että riippuu kuvasta. Nuorena oli komea, muttei enää vanhempana. Tässä hän sitten on: mr Elvis :)
Tulee komistamaan vieras/työhuonetta :) On miulla eräs toinenkin suunnitelma tuolle kellolle, mutta siihen voi mennä vuosia. Enkä kerro vielä enempää siitä...
Oli muuten vaaleansinisillä patalapuilla hieno paperikin :) Pitää säästää ja käyttää johonkin :)
Äitiä ei päässyt sairaalaan katsomaan. Osasto on suljettu vatsatautiepidemian takia. Vielä ei ainakaan ollut äitiin tarttunut. Soitin vaan ja toivotin hyvää äitienpäivää.
Muuten ilta meni sohvalla löhöten ja telkkaria tuijotellen. Katseltiin Animal Planetia ja pari apinaohjelmaa. Tiesittekö, että apinan liha on suurta ja kallista herkkua maailmalla ja niitä metsästetään lihan takia. Suuret apinat voivat kuolla sukupuuttoon tätä menoa jopa 15 vuodessa: simpanssit ja gorillat. En söisi apinan lihaa, vaikka maksettaisi miljoona! Sama kuin serkkujaan söisi! Miusta tuli kertalaakista apinan metsästyksen vastustaja! Ihan kamalaa! Toisaalta ymmärrän metsästäjiä, jotka voivat saada yhden apinan lihasta jopa 100€, kun muusta lihasta saavat muutaman euron. He yrittävät vain elättää perheensä. Pahimpia ovat ne, jotka siitä maksavat ja lihaa syövät.
Mie en tiennyt. Aina sitä oppii uutta.

Asiasta toiseen: mie käytän aina Google Chromea nettisurffailuun ja äsken avasin vahingossa Firefoxin. Samalla avasin sitten Explorerinkin ja kattelin tätä blogia ja huomasin, että tää näyttää ihan erilaiselta Explorerilla. Teksti on isompaa ja reunapilkkualue on kapeampi. Olkoot, en mie tätä rupee rassailemaan. Ei kai sillä mitään merkitystä ole. Kunhan huomasin :)

Mie ihmettelen, miksi olen taas niin älyttömän väsynyt koko ajan. Eilen en tosiaankaan jaksanut tehdä mitään töiden jälkeen ja tämäkin päivä taitaa mennä hyväntekeväisyyteen. Kunhan olla möllöttelen ja muutaman koneellisen pyykkiä pesen. Ei jaksa. Mutta enää 4 päivää jaksamista...
Neulomista yritän harrastaa ja virkkaustakin. Ompelut odottavat lomaan.
Hyvää viikon alkua kaikille!

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Olisko kevätväsymystä? anemiaa?

Itsekin tunnen aika ajoin väsymystä ja haluttomuutta ryhtyä mihinkään.. sitten taas toisen kerran puhtia olisi vaikka muille jakaa.
Kauniit lahjat olet saanut. Elvis on komea nuorena ja osaa svengata hyvin, pidän tosi paljon Elviksestä ja siksipä olenkin nykyään The Baseballisen fanittaja. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa.

Sirutuuli kirjoitti...

Varmaan se on kevätväsymystä.
Elvis on ikuisesti ihana :) Miekin tykkään myös Baseballseista :)

Mari kirjoitti...

Mä en vain jaksa ymmärtää ihmismieltä - kaikkeen on kajottava, kaikkea on kokeiltava. On pakko päästä kuuhun ja syötävä jokaista elukkaa joka vain vastaan tulee. Mitä harvinaisempaa herkkua, sen parempi. Simpanssejakin, hohhoijaa..

Mutta Elvis-kello on hieno!
Kyllä kelpais mullekin :o)