maanantai 1. maaliskuuta 2010

Lamppu

Muutimme tähän taloon v. 2003, eteisessä oli varjostin entisten asukkaiden jäljiltä. Se oli jotenkin hämärä ja vaihdoin sen moderniin muutaman euron varjostimeen. Entinen varjostin laitettiin varmaan talteen. Siis hävisi. 
Löysin kerran vintiltä vuoden 1970 Anttilan kuvaston ja siinä oli kuva varjostimesta, joka roikkui aikoinaan eteisessämme. Eteisen varjostin vaihtui välillä jo toiseen modernimpaan. 


 Joskus syksyllä vai olikohan se kesällä, vai jopa edellisenä vuonna (aika menee niin nopsaan, ettei enää muista) lupasin teille, että etsin sen "varmassa" tallessa olevan varjostimen ja esittelen teille sen ja jossain vaiheessa etsinkin, mutten löytänyt. 
Viime viikolla viimeisin halpavarjostin rupesi temppuilemaan, eikä sitten lopulta toiminut ollenkaan. Joten makkarista siirrettiin varjostin eteiseen. Eilen samanlainen temppuileva varjostin rupesi temppuilemaan keittiössä ja päätin, että etsin sen vanhan varjostimen vaikka väkisin. Ja löysin! Nyt se ihanuus roikkuu keittiössä.


Se on ihana!! Vuotta vanhempi, kuin minä itse :)
Sellaiset pitkät energiansäästölamput eivät mahdu sisään, mutta niitähän on erikokoisia. Toivotaan, että löytyy pienempiä ja varjostin saa jatkaa arvoistansa olemista :)

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Oi ompa ihana varjostin!

Syrenia kirjoitti...

Nyt mie muistan tuon varjostimen! En kyl muistanu et se noin hieno on... :)

Sirutuuli kirjoitti...

Miun aarre <3

Sude kirjoitti...

Niinpä, minä en raaski heittää mitään koskaan roskiin, "kun sitä voi joskus vielä tarvita". Sinä todistit mielipiteeni aivan oikeaksi :) Vaikka se tarve olisikin joskus vuosikymmenien päässä, niin silloinhan säästetty tavara on jo AARRE :)Hyvin olet säilyttänyt lamppusi, kun on vielä ihan ehjäkin :)

Possumamma kirjoitti...

Hyvä, että lamppu löytyi:)