tiistai 30. maaliskuuta 2010

Valmista tällä erää

Miehellä meni lattian laitto yhdeksään asti ja huoneen siivous ja tavaroiden paikolleen laitto meni melkein puoleen yhteentoista. Tänä aamuna vielä viimeistelin ja järjestelin laatikoita ym. uudestaan.

Ennen

Jälkeen
Ennen
Jälkeen

Ompelukone vielä puuttuu pöydältä, mutta tuossa on miun ompelunurkkaus.


Kirppislöytö hyötykäytössä, ovistopparina :)
Kuvissa ei ehkä muutos niin jyrkästi näy kuin luonnossa. Muutos on huomattava! Ennen niin pimeä huone ei tarvitse kuin pienen pöytävalon, niin näkyy koko huoneen joka nurkka selvästi. Kattovalaisinhan tuolta vielä puuttuu. Tilasin Jotexilta ja tulee ehkä Toukokuussa. Siihen saakka on pärjättävä pikkuvaloilla. Tapettien vaihto on joskus ohjelmassa, mutta ei vielä ole akuuttia tarvetta. Noillakin vielä pärjää ja kattolistat mies meinaa tänä iltana naputella paikoilleen.

Seuraavaksi on vuorossa olohuone. Lattian ja tapettien vaihto. Materiaalit on valmiina nurkissa pyörimässä, joten melko nopeassa tahdissa vaihtuvat nekin. Mutta se on miehen hommaa ja hän määrää tahdin.
En muista, kerroinko, että kävimme Sotkassa viime Perjantaina ja sieltä olisi tulossa ruokailuryhmä olkkariin sekä puusohvan tilalle eräs ihana juttu :) En kerro sitä, se on sitten teille yllätys :) Mutta! Sanoivat tuovansa ne Perjantaina ja sehän on Pitkäperjantai! Ei kai ne silloin sitä tuo? Varmaan menee ensi viikkoon...
Ei muuta kuin Heikunkeikun!

5 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

On huomattvasti valoisampi ilme!:) Mekin aikoinaan maalattiin eteisen puolipaneelit vaaleiksi.Se kyllä kannattaa!:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kyllä kannattaa, niin valoisaa on jopa ilman valoja. Ja paljon raikkaampi ilme muutenkin.

Mari kirjoitti...

Eih! Jätin tähän äsken viestiä ja pling! Tuli ERROR ja katosi koko viesti! Murrrrrr!

Ei siis auta kuin aloittaa alusta:

OH MY GOD!!! :) :)
Tuo muutos on aivan upea! Katsoin oikeasti ihan häkeltyneenä tuota muutosta, joka on tullut maalauksen jälkeen. Pimeä huone muuttui kirkkaaksi, valoisaksi ja kertakaikkiaan VIIHTYISÄKSI!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Mari kirjoitti...

Minä taas katsoin nämä samat kuvat, tykkään niin kovasti tuosta muutoksesta!

Yritän kerätä inspiraatiota että saisin maalattua meidän olohuoneen seinät loppuun ja sitten voisi alkaa makkarillekin tehdä jotain.. :)