lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kirppiskierroksen löydöt ja muutakin

Aamulla aikaisin läksimme kirppiskierrokselle, kävimme neljällä kirpparilla. Viimeisestä ei löytynyt yhtään mitään, mutta kolmesta ensimmäisestä löytyi aarteita. Mies kyseli aluksi: Mitä sie tuolla teet? Mihin sie tuon laitat? Hän myös ihmetteli "romuja", joita haalin, mutta sitten hänkin rupesi etsimään samanlaisia tavaroita.

Ompelutarvikkeita sekä vanhoja lehtiä. Noita Suomen kuvalehtiä oli 40-, 50- ja 60- luvuilta ja ostin yhden sekä vanhan Kotilieden.
Lähempi kuva, josta selviää vuosiluvut. Muistaakseni 4€/kpl.
Erinäisiä tarvekaluja. Noita silitysrautoja oli monia, ostimme halvimman (10€). Lapussa luki, että se on 1800- luvulta, tiedä sitten. Arabian lautasia (3€/kpl), maitotonkka (14€) ja emalinen siivilä (en muistakaan nyt hintaa)
Kävimme myös Prismassa ja Robin Hoodissa ja sieltä löysimme myös "tarpeellista" tavaraa :)
Prismasta kyltti sekä 7 veljekset ja Bambu-lanka. Robin Hoodista Woolit ja kirppikseltä löytyi pussillinen vaaleaa lankaa.
 Eilen löytyi Etolasta kuppeja ja lautanen. Ennestään meillä oli 2 näitä kuppeja ja pienempi kulho.


Löysin mie myös vaatteita kirppikseltä: hupullisen neuletakin ja kesäksi mustat caprit ja kotilököhousut, eli collegehousut. Niistä en viitsinyt kuvaa ottaa, kun heitin ne jo pesua odottamaan alakertaan.
Olisimme käyneet myös Karjalan ompelukoneessa, mutta se on Lauantaisin suljettu. Suunnittelemani kankaat jäi ostamatta. No, joskus sitten. Nyt pitää levätä ja jossain vaiheessa on ruvettava tyhjentämään makkaria, että huomenna pääsemme heti aamusta maalaamaan ja "laminoimaan" lattiaa.

4 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Kyltti erityisesti.. :) Mukavaa remonttia! ;)

MaMMeli kirjoitti...

Ihania kirpparilöytöjä:)

Paukku kirjoitti...

Aivan mahtavia kirppis jakauppa ostoksia oletkin tehnyt. Taidana minäkin lähteä kaupoille...

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)