torstai 18. maaliskuuta 2010

Melkein kuin Maanantai

Tuntuu ihan Maanantailta, vaikka onkin Torstai :) vai onko, on se. Tänään tulee House ja Pientä pintaremonttia...
Siis asiaan. Olin tänään ensimmäistä kertaa töissä taudin jälkeen, eilen oli jo "puhdas" päivä, joten uskaltauduin. Mutta koville se otti. Voimat on hävinneet, mutta kyllä se tästä. Paitsi, että Sunnuntaina jo jään lomalle :) Jee!
...en oo vissiin maininnutkaan... loma...

Eilen tilata päräytin Hobby Hallista uuden pyörän. Kyllästyin sillä mustalla mankelilla ajamiseen, kun poljen ja poljen, mihinkään en pääse ja mummot menee ohi, niin että heilahtaa. Ei ole vaihteetonta pyörää luotu pitkän matkan ajoon ja sitähän mie harrastan. En polje pelkkiä kauppareissuja, joten pitää olla vähän parempi.
Tässä miun uudessa on 3 vaihetta, kiinteä lukko, kori ja napadynamolla toimiva lamppu. Eli kaikki herkut. Ja nimikin on hieno: Raleigh Lady.
Jokohan loman jälkeen pääsee pyörällä töihin? Toissa vuonna pyöräilykausi alkoi Huhtikuun alussa. Ainiin, eihän miulla ole vielä tuota pyörääkään....mutta jos se vaikka olisi jo tullut siiheksi :)
Nätti kun mikä tuo miun pyörä, ei ihan miun värinen, mutta silti. Yleensä miulla on musta tai punainen, ne on miun värit. Tilatessani en edes ajatellut väriä ja kun tilaus oli lähtenyt (netin kautta), kysyin mieheltä, että minkäs värinen se on :) Olihan siellä se kuvakin, että voin vielä tarkistaa. Vaikka mitäs väristä, kunhan sillä pääsee eteenpäin. Helpommalla kuin mustalla mankelilla, joka muuten menee vanhemmalle likalle. Että ei sekään ihan tyhjän pantiksi jää, vaan ihan tarpeeseen menee.
Jospa sitä sitten lopettaisi tään jaarituksen pyöristä ja lähtis vaikka blogikierrokselle :)
Ihanaa iltaa kaikille!

2 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Hyvän näköinen mankeli on tulossa.. :) Kelpaisi mullekin. Sulaispa nyt vaan lumet pian, jotta pääsis pyöräileenkin.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Kumpa vain sulaisikin äkkiä :)