torstai 25. maaliskuuta 2010

Keittiössä pientä piristystä kevääseen

Eilen illalla innostuin ompelemaan. Halusin kaikki ompelukset valmiiksi ja siinä vierähtikin koko ilta, yhteentoista saakka. Ompelin hyllyyn verhon, yläosassa on vanhaa verhokangasta ja alaosa on mummon vanha lakana. Lakana olikin niin hauras, että piti kaikki vanhat ompeleet vahvistaa ja ommella uudelleen.

Tilda-kankaasta ompelin tuoleihin pehmusteet. Olen joskus ostanut Tiimarista nuo pehmusteet ja päällystänyt ja nyt purin entiset päällysteet ja ompelin uudet.

Tämän vanhan verhokankaan sain joskus äidiltä, joka oli saanut meidän yhteiseltä tuttavalta. Äiti oli ommellut parvekkeelle yhteen hyllyyn verhon ja mie ompelin keittiöön molempiin ikkunoihin verhot ja tätä kangasta käytin hyllyn yläreunaan.

Lähikuva.

Ja vielä tuli kaitaliinakin samasta kankaasta.

Ja vielä lähikuva mummon virkkaamasta lakanapitsistä.

Tämä postaus on tehty Beta-versiolla. Tosi kätevä: kuvien latauksessa on kaikki blogin kuvat näkyvissä ja sieltä on helppo poimia, jos tarvitsee näyttää vanhaa kuvaa vanhasta postauksesta. Ja samalla tavalla kuvaa napsauttamalla voi suurentaa, pienentää, keskittää tai laittaa reunalle, lisäherkkuna kuvaa napsauttamalla voi lisätä kuvatekstin kuvan alle. Tykkään tästä versiosta :)

Edit: Beta versiosta voit lukea englanniksi täältä.

3 kommenttia:

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Kaikkea kaunista olet saanut tehdyksi!
Mikä ihmeen beettaversio?

MaMMeli kirjoitti...

Iik kuinka ihanaa tuo mummon virkkaama pitsi, olen aivan hulluna tuollaisiin:)

Sirutuuli kirjoitti...

Anna: kiitos! Lisäsin tuohon linkin Beta-version ohjeisiin.
Mammeli: miekin tykkään pitseistä ja etenkin mummon virkkaamista :)