sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Lomalla

Tänään se alkoi, loma. Aamulla tuntui ihan Lauantailta, koska ei miulla ikinä ole loma alkanut Sunnuntaina. Mutta kiva näin, ei tarvinnut tänä aamuna herätä aikaisin.
Mitään en ole saanut aikaiseksi tänään, ainoastaan ruoka laitettiin porukalla äsken. Miun piti ottaa siitä kuva, mutta oli niin kova nälkä, etten jaksanut kameraa lähteä hakemaan alakerrasta nuoremman likan huoneesta. Enkä nytkään jaksa, kun maha on täysi. Joten kuvaton postaus tiedossa.
Ruuasta olisi pitänyt sen takia ottaa kuva, koska tehtiin Tortilloja broileritäytteellä (koskaan en ole ennen tehnyt, aina jauhelihasta) ja vinkiksi, muistiksi itselle ja ehkä muillekin laitan ohjeen, jonka keksin kaupassa.

Broileritäytteiset tortillat
2 pkt pippurimarinoituja broilersuikaleita
Viola tuorejuusto, valkosipuli
ruokakermaa

- paistetaan pannulla, tortillalevyt lämmitetään uunissa ohjeen mukaan

Salaatti:
jäävuorisalaatti
miniluumutomaatteja
2 prk ananasta
tuore kurkku
hillosipuleita
oliiveja
salaatinkastike maun mukaan, meillä sinappinen

Lisäksi täytteen päälle juustoraastetta.

Oli hyvää :) Nyt istun omalla tuolilla ja siemailen simaa, ostettiin sitäkin kaupasta. Kohta vissiin pitäisi vetäytyä pitkälleen, kun alkaa raukomaan oikein kunnolla ja illemmalla lähdetään lenkille.

Eilen tuli vuosi täyteen mummon kuolemasta. Jotenkin se tuntuu niin kaukaiselta ja on jäänyt täysin taka-alalle äidin sairastumisen myötä. Äiti on nyt ollut sairaalassa 4 viikkoa, eikä vielä ole mitään tietoa kotiin pääsystä.

Jospa sitä tästä lähtisi kokeilemaan päikkäreitä :)
Ja illalla tiedossa Kuorosodan finaali! Hyvä Marco ja Kuopio!!! Lupaan äänestää illalla :)

Ei kommentteja: