keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Toipilaan hommeleita

Kaivoin vaatehuoneen perukoilta tämän pussin, joka seisoi käyttämättömänä ja turhana epäkäytännöllisyytensä takia. Ei toimi pussina, ei. Pitkään olen miettinyt, mitä sillä tekisin ja toisaalta olen halunnut tehdä peiton isoäidin neliöistä. Joten yhdistin kaksi asiaa, purin tuon pussin ja rupesin virkkaamaan lisää neliöitä. Aluksi oli neljä kerrosta:
Samalla tein isompia neliöitä

 ja lisäsin vanhoihin yhden kerroksen:

Virkkaaminen on kätevää, voi suoraan virkata lisäkerroksia vanhoihin neliöihin. Mutta se onkin sitten eri asia, milloin tämä valmistuu (3 vuotta sitten on virkattu ensimmäiset neliöt), mutta kunhan virkkailen virkkaamisen ilosta tuhoten lankavarastoa.
Näitäkin siinä pussissa oli, mutta turkoosi väri ei sovi meille. Joten nämä jäävät lasinalusiksi tai odottavat uutta käyttöä:


Aion käyttää jatkossa myös beigeä ja tummanruskeaa, koska näitäkin värejä meiltä olohuoneesta löytyy.

Vatsa on nyt rauhoittunut, mutta kolmatta päivää särkee päätä. Pitää varmaan kohta antaa periksi ja ottaa särkylääke. En kyllä tähän mahaan viitsisi laittaa mitään muuta kuin ruokaa ja juomaa...

Ja Blogger pelittää taas miten haluaa!! Heitti kuvat miten sattuu... arrgh!

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Minunkin pitäisi alkaa virkkaamaan isoäidinneliöitä yhteen peittoon. Muistatko, kun laihdutit niin sanoin silloin, että minä en pysty siihen hommaan. NYT kuitenkin olen alkanut laihduttamaan,,,katsotaan tuleeko tästä mitään....Pikaista paranemista <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Miunkin pitäisi ruveta laihduttamaan, mutta ehkä tämä tauti on hyvä alkusysäys...1 kg on jo lähtenyt. Tsempataan toisiamme :)

Paukku kirjoitti...

Nuo isoäidinneliöt ovat jotenkin minuakin innostaneet ja olen ajatellut että tekisin torkkupeiton vaan enpä tiedä milloin se tapahtuu:)

Sirutuuli kirjoitti...

Noita on kyllä kiva virkata.