sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Uusi kello

Maalausurakka jatkuu edelleen, vielä 7 ovea jäljellä (yhteensä on 21!).  Työpöytien reunukset on myös maalattu. Kyllä tässä jo voiton puolella ollaan.
Tässä maalin kuivumista odotellessa tein kaksi kaulanauhaa valmiiksi. Suurimman osan olin virkannut jo maanantaina Punkaharju-reissulla autossa. Entinen nauha oli jo likaantunut ja oli sillä tavalla tehty, ettei voinut pestäkään. Nyt tein kaksi, joita voi vaihdella halutessaan. Enkä tehnyt vitivalkoista, joka herkästi likaantuu. Limen värinen on blogiarvonnasta voitettua lankaa ja toinen on Lidlistä ostettua.
Lähempää:
Uuden kellonkin hommasin, kun entinen tipahti asvaltille ja meni rikki. Entisessä oli sellainen klipsutin, jossa kello roikkui. Nyt laitoin turvallisesti avainlenkkiin. Eipähän enää tipu.
Dimanginkin liimasin koristeeksi :)
Entisestä kellotaulusta kyllä tykkäsin enemmän. Mutta kun se tipahti asvaltille, jouduin laittamaan teipin suojaksi, eikä siitä oikein tahdo nähdä aikaa. Samasta firmasta olisi saanut kullanvärisen, en huolinut. Tilasin sitten toisesta firmasta.

Tässä ja tässä juttua vanhasta kellosta.
Näillä pärjää nyt jonkin aikaa. Olen todellakin pitänyt tuota entistä kelloa töissä ja vähän muuallakin. Se on kuin koru, joita en saa töissä pitää. Näissäkin nauhoissa on turvalukitus niskassa, jos joku kiskaisee nauhasta, se lukko aukeaa, enkä kuristu.

Nasu ottaa lunkisti tänään. Koskaan en ole sitä keinutuolissa nähnyt, Julia joskus kyllä makoilee siinä. Nyt, kun pestyt matot on vielä kosteita ja ulkona on sadellut vettä, laitoin pitkän maton keinun päälle kuivumaan. 
Tämä matto löytyi pihavajasta, kai sillekin jotain käyttöä löytyy jostain. Ehkäpä vaikka askarteluhuoneesta.
Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

kaunis kellot ja hienot nauhat olet virkannut...sinä osaava...:)

Leppoisaa sunnuntaita sinnekkin!

Helena kirjoitti...

Kätevän näköisiä kaulanauhoja, pitäisiköhän munkin.. kohta niitä taas tarvitsisi kun työt alkaa loman jälkeen :)Ihana Nasu!

eikku kirjoitti...

Kivat nauhat! Ja muutenkin olet urakoinut kovasti!