maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pitsiä, rauhaa ja rakkautta

Virkkasin kuikelokaappiin reunapitsit hyllyjen reunoihin. Ja huomasin kuvasta vasta, että ylimmäiseenkin olisi pitänyt...No, joskus sitten.
Pitsit on virkattu omasta päästä ja tehdessä tein sellaisen pikaohjeen, jotta kaikista tulee samanlaiset.
Kyllä mie oon sitten surkean huono valokuvaaja. Ihan epäselvä kuva. Otin monta kuvaa ja kaikki yhtä huonoja.
Tässä vähän tarkempi kuva:
Hyllystä puuttuu vähän kirjoja, kun joku (mie) ei ole palauttanut niitä lukemisen jälkeen paikoilleen. Siellä ne kerää yöpöydän välissä pölyä...
Siinä se pitsiosuus, seuraavaksi rauhaa ja rakkautta :)
Eilen illalla piirtelin ja värittelin taustaa Art journal kirjaan, mutta ideat loppuivatkin sitten siihen ja oli pakko lopettaa. Tänä aamuna, kun heräsin, päässä pyöri: Peace, love & rock'n roll. Se pyöri kuin joku mantra, uudestaan ja uudestaan. Siitä se idea sitten lähti.
Tuli Peace, Love & Art Journaling :)
Joo, ei siinä oikeastaan ole päätä eikä häntää koko sivussa, mutta sellaista se on. Maalaamista, piirtämistä, suttaamista, leimaamista ja osasien liimaamista paikoilleen.
Jälleen huono kuva, josta ei näe, että rauhan enkelillä :) on kultaiset korvarenkaat ja with love-leiman jälkeen lukee kultakynällä kirjoitettuna: Siru. Eikös enkelit yleensä ole kultatukkaisia ja valkomekkoisia? Miulla ne on vähän erilaisia :) Mut tää onkin rauhan enkeli. Mikä se sitten lieneekään.

Eilinen ukonilma olikin ollut niin raju, että oli hajottanut työmaalla tietokoneet (kuulin työkaverilta, kun itse olin tämän päivän vapaalla). Onneksi kotona ei hajonnut mikään je kerkesin kännykän kanssa karkuun, kun kuvatessa rysähti pään päällä.
Ilma on edelleenkin todella hautovan kuuma ja kostea. Toivottavasti huomenna vähän helpottaa, kun menen iltavuoroon. Iltavuorot on pahimpia helteillä.
Smiley pointing to a sign that says: “Peace”

Ei kommentteja: