perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kiirettä pukkaa

Ihan pikaisesti päivitän blogin. Nimittäin kiirettä piisaa täällä päässä.
On mattojen pesu odottamassa tälle iltapäivälle (kerran käytiin tänään jo kokeilemassa, mutta ei mahduttu sekaan kaupungin ainoalle matonpesulaiturille ja toisessa hyvin lahossa ei ollut paikkaa, jossa pestä pitkävartisen harjan kanssa), keittiön kaappien pielusten hiontaa ja maalausta. Tänään irrotin jo laatikot ja osa on maalattu, mutta vielä niitä riittää, varmaan neljäsosa on maalattu, jos sitäkään. Huh! Mikä homma!
Vaikka yhdessä tehdään ja homma tuntui alkuun hyvin nopealta ja helpolta, ei se sitä olekaan.
Uima-altaan paikkakin pitäisi tasoittaa ja allas laittaa paikoilleen... sekin vielä! Meinaa ihan ressiä pukata, onneksi ikkunat on nyt kaikki pesty. Jotain sentäs.
Lupasin teille kuvia muutoksista, eteinen on ainut kuvauskelpoinen paikka. Tässäpä siitä kuvia sitten:

Pieniä muutoksia, patterien aiheuttamia sellaisia. Ennen-kuvia löytyy Eteinen-osiosta tuolta kategorioista.
Järjestyksen mie vaihdoin yhtenä päivänä, joka huoneeseen tuli jotain. Rautasohva piti purkaa alkutekijöihinsä, kun se ei mahdu ovista. Osasin sentään kasata sen vielä :)
Mies leikkasi koko sen päivän nurmikkoa ja orapihlaja-aitaa. Siinäkin hommaa piisaa.
Olen mie tehnyt pari Art journal-sivuakin:
Doodling harjoituksia:
Ja yhden päivän korvamato: Anne Mattilan Enkeleitä, onko heitä. Se soi koko päivän päässä, enkä edes muista, milloin olen sen kuullut. Oli sitten etsittävä sanat netistä ja tehdä sivu:
Eipähän  laulanut mato enää korvassa sen jälkeen!
Toivottavasti ei ole kauheasti kirjoitusvirheitä tässä postauksessa, yritän tosiaan kirjoittaa superpikana, nopeammin kuin sormet toimii :)

Tässä vielä vähän kaappiprojektista kuvaa:
Ja nyt on juostava katsomaan, ettei perunat pala pohjaan. Niinkin miulle on käynyt kerran, kun likat oli pieniä. Yhtään en muistanut, että perunat on kiehumassa ja ihmettelin, mikä haisee... vesi oli haihtunut ja perunat mustia :)
Nyt mie meen, moikka!

8 kommenttia:

Maija Eskurista kirjoitti...

Ehhh... mää poltin kanssa potut kerran pohjaan. Kauppasin ne ex ukolle maalaisperunoina ja hyvin uppos :D Ei ne huonoja ollut ja oikeasti ihan pikkasen vaan kärähtivät :D

kesän taikaa kirjoitti...

Kyllä täytyy ihailla tuota sinun enegisyyttä ja touhuiluja, kun täällä tuntuu aika pysähtyneen tai ainakin vieteri teon puolella katkennut.
Täytyis käydä useammin blogivierailulla, josko into tarttuis.
Nautinnollista kesäaikaa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Älä nyt itseäsi ihan väsytä...miten jaksatkin koko ajan touhuta...:)
Mattopyykkäys on kyllä ihan kivaa puuhaa!

Anja kirjoitti...

On teillä hommaa...mutta minusta ainakin kun teen jotain mieheni kanssa on paljon kivempaa kuin että tekisin yksin..jotenkin siinä aika kuluu paremmin ja kun yhdessä suunnittelee, niin lopputulos miellyttää molempia..
minä en ole saanut oikein mitään aikaiseksi..ja tuntuu tylsälle välillä ne ikkunapokat on vähän jäänyt nyt tekemättä kun meidän takapihalla on niin kuuma ettei siinä voi olla..ja illalla sitä tahtoo vaan loikoilla sohvaperunana...no eihän kaikkia tartte urakalla tehdäkkään muuten tuunaus olisikin inhottavaa puuhaa, mutta ihailen niitä jotka vaan jaksavat..
Minunkin pitäisi mennä mattopyykille, mainitsin siitä jo tälläviikolla mutta eipä ole pesty ei..ainakaan vielä..noo onhan tätä kesää vielä jäljellä.. :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihania lomalaisten hommia tuntuu teillä olevan ;D

Kiirettä piisaa täälläkin, huikkaan nopeasti mukavat viikonlopun toivotukset !!

Lovviisa kirjoitti...

Eipä siellä mittään hätiä jos kiire noin tulosta pukkaa :)

Sirutuuli kirjoitti...

Eskurin emäntä: Meillä jäi potut syömättä silloin, kun ne paloi :))
Tarja: En mie tajunnutkaan olevani mitenkään energinen :) Ehkä se johtuu siitä, että on lämmin, muttei kamala helle. Ja loma :)
Irmastiina: En väsytä :) Mie ajattelin, että tehdään nyt ja ensi viikko lorvaillaan ja lepäillään. Työt pois alta ja sitten ne ei paina tekemättöminä mieltä.
Hannele: Onhan tuota, mutta ei liikaa. Maalaaminen on kivaa puuhaa, joten se ei rasita. Vaan nyt sattui niin, että mie olen se, joka ruuvailee ovet irti ja paikoilleen ja hioo. Mies on se, joka maalaa... No, ei haittaa. En malta odottaa lopputulosta. Kunhan se jotenkin tulee. Yhdessähän mekin aina kaikki tehdään :) Mukavampaahan se on niin :)
Meillä ei ollut kuin 6 mattoa pestävänä, 2 jäi vielä pesemättä, kun ei löytynyt mistään.
Aseman laidalla: Hommaa riittää :)
Hyvää viikonloppua siullekin :)
Lovviisa: Tulosta tulee, odotahan vain, kun on valmiina kaapit :)

Saga kirjoitti...

Aivan ihastuttavan ihana tuo enkeli-sivu, oi.
Ja kovasti taas olet ahertanut siellä.Ihan tulee itselle huono omatunto, että olen vissiin sellainen peruslaiska....Mutta on mukava kyllä seurata toisten aherrusta.