sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ruusuja

Perjantaina innostuin tekemään Art journaliin uuden sivun. Olin jo aiemmin piirtänyt kasvot ja maalannut taustan. Miulla ei ollut mitään hajua, mitä olin tekemässä. Kunnes löysin yhden valmiin tekstin ja siitä se sitten lähti.
Erilaisia kiiltokuvia, tulostettuja ruusuja, leimoja ja käsikuvaan pitsinpalanen hihansuuhun.
Meidän pihan ruusut meni sateessa pilalle. Yhtään kuvaa en niistä saanut, kun sade hakkasi kukat hajalle. Ihastellaan ruusuja sitten näin ja kuvitellaan tuoksut mukaan. Tuo kasvokuva oli taas yksi harjoitelma, jonka värittelin vesipuuväreillä.
Taustan tuputtelin semmoisella meikkivoiteen levityssienellä akryylimaaleilla ja omatekoisella suihkemaalilla. Päälle vetelin valkoista akryylimaalia, jossa joukossa paljon vettä. Vähän kuin valkovesipesu. Kuvat kiinnitin Mod podgella.

Eilen kävi ihan naurattamaan tämän kesän kanssa. Kerrankin laitoin caprit jalkaan ja koko aamupäivän mietin, vaihdanko pitkät housut, rupeaako satamaan jne. Oikein hyvä oli ilma, kunnes läksin autolla liikenteeseen ja pääsin vähän matkaa, rupesi satamaan kaatamalla. Ja miulla oli ne caprit jalassa :)
Onneksi ei satanut sen enempää ja pärjäsin niillä vaatteilla. Otin kyllä reppuun vaihtovaatteet varuilta mukaan. Ei tarvinnut vaihtaa, vaan lämmintä oli.
Ei ole montaa kertaa tänä kesänä capreja voinut pitää. Ja sandaaleita en ole käyttänyt kertaakaan.
Nytkin onneksi näyttää aurinkoiselta. Capreilla meinaan pärjätä tänäänkin.
On tää kyllä ihme kesä.
Nyt ei muuta kuin kivaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja: