tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tiistai

Joo, on se tiistai :) Loma on mennä hurahtanut jo kohta puoleenväliin ja kuten yleensä, ei pysy perässä näiden viikonpäivien kanssa :)
Mutta vielä on lomaa jäljellä.
Kyläreissulla käytiin eilen, mutten ottanut sittenkään kameraa mukaan, kun vettä tuli kaatamalla. Tosi kurja keli oli, vaikkakin tietenkin se selkeni päivän mittaan. Jäi sitten Punkaharjun kuvat ottamatta.
Tänään olenkin sitten nautiskellut täysin rinnoin lämpimän veden onnesta. Nimittäin onnesta soikeana tiskasin ja sen jälkeen pesin keittiön ikkunat :) Ja vielä riittää lämmintä vettä. Se entinen varaaja ei varmaan ikinä toiminut kunnolla, koska tässä vuosien varrella ei tiskausta ja ikkunoiden pesua voinut tehdä peräjälkeen, eikä edes samana päivänä ja jos jostain syystä lämmintä vettä tuli tarpeeksi näihin hommiin, suihkuun ei enää päässyt. Ellei polttanut puita. Ja nyt meinataan vielä saunoa illalla, extriimiä :) Noin niinkuin melkein suomeksi sanottuna :)
Siinä sitten ikkunoiden pesun lomassa innostuin vaihtamaan keittiöön liinan ja sohvaan pari tyynynpäällistä.
Tyynyt jäi taas oikomatta.
Hällä väliä, pääasia, että on puhtaat ikkunat - urakka jatkuu huomenna.
Innostuin sitten ottamaan kuvan toisestakin suunnasta.
Nimittäin meidän uudesta hianosta patterista, joka roikkuu vanhassa patterissa. Kissojen tarjotin odottaa pesua ja jakkara jäi tuohon, kun nostin sitä roikotinta ikkunan pesun tieltä. Noita pattereita me ostimme kolme kipaletta.
Yksi vielä pitäisi ostaa askarteluhuoneeseen ja joku päivä tässä täytyisi vaihtaa vähän järjestyksiä, että sen saa sitten kätevästi roikkumaan patteriin aikanaan. Tarkoitus olisi vaihtaa järjestykset tämän loman aikana. Se onkin nimittäin aikamoinen urakka. Laitanpa sitten kuvia, kun se on tehty. Ne maalitkin pitäisi ostaa ja keittiön kaappien pielukset maalata. Ne on nimittäin unohtuneet tyystin tässä varaaja härdellissä, joka muuten meni niin onnellisesti, että laskut sähkäriltä ja LVI-firmalta tuli ja jäi budjetin rajoihin. Jes! Yksi painajaisen aiheuttaja oli nimittäin pelko laskujen suuruudesta. Loppu hyvin kaikki hyvin.
Huomasin muuten, että taas on pari lukijaa livistänyt. No, ei maha mittää. Sitä sattuu ja useesti, ku sattuu, ni siihen tottuu. Mikä lie vanha sanonta taas putkahti päähän :)
Tässäpä vielä eilisiltainen Art journaling-sivu:
Yhdenlainen kokeilu, en käyttänyt Decoupage-lakkaa, vaan Mod podgea, joka on samanlainen aine. Pinta jäi jännän tuntuiseksi, vähän kuin nahkatakki :)
Nyt ei muuta kuin mukavaista tiistaita!

10 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oi, että oli mukava taas katsella kuvia kodistasi...odotan innolla uusia.

Mitäs tuosta jos muutama lukija häviikin....eipä haittaa, vai mitä...:)

Mukavaa lomanjatkoa sinulle!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Joo, ei haittaa. Lukijoita tulee ja lukijoita menee, se on pelin henki :)

Maanvaiva kirjoitti...

Ääh, mulla niitä häviä joka viikko.. mutta sitten tule tilallekin.. en pysyy perässä.. niin usein muuttuu toi luku.

Vai siellä on vedellä leikitty :))
Voi ikkunapesu!
En muista että olisin tässä kämpässä ikinä pessyt yhtäkään ikkunaa..
Mä en sitten sanonut sitä ääneen.. :D

Jaana Kristiina kirjoitti...

Soma järjestys sulla keittiössä=)Hyvin käy tuo sohva noin päin.Järjestyksiä on aina mukava väliin vaihtaa.Ja ikkunan pesua pitäis munkin harrastaa.Ennen kylmiä sitten.Oon kyllä kans mestari siirtämään sitä.Ei vaan nyt satu olemaan mieluisinta puuhaa.
Mukavaa loman jatkoa sulle=)

Sirutuuli kirjoitti...

Joo-o, aikuisten vesileikkejä :)
Älkää välittäkö, en miekään pessyt koko viime vuonna enkä tänä vuonna ikkunoita :)
Nyt pesen ihan siitä ilosta, että tulee lämmintä vettä :)

Tuo keittiön järjestys on ainakin näin "luonnossa" parempi kuin jos sohva olisi toisinpäin.

Saga kirjoitti...

Niin sillä lomalla on aina tapana hurahtaa vauhdilla eteenpäin.. Ihanaa,että saatte taas lämmintä vettä. Sekin on niitä sellaisia asioita, ettei sen arvostusta huomaa kuin vasta sitten, kun sitä ei ole....

Sussi kirjoitti...

Ihana lukea, että teillä on taas kuumaa vettä:)

Anja kirjoitti...

Teillä on kyllä kaunista ja eipä haittaa jos tyynyt on vinksin vonksin kun ei ne kuitenkaan pysy kuin silitettynynä muutenkaan eli sinulla on juuri oikeita kuvia ja se onkin parasta..
verhotkin ikkunassa on kauniin kesäiset :)

Anja kirjoitti...

Niin tulin viel sanomaan et minä ainakin pysyn lukijanasi...huohhh kun vaikea sana kirjoittaa siis lukijana..ööööö onkohan mulla lukihäiriö..
Mukavaa lomaa teille sinne..meil on muutens nyt ulkona 24 lämmintä...ja kello ei ole ees puolta kymmentä..kivaa kun on lämmin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!