tiistai 31. tammikuuta 2012

Ihmekauppa

Tänään käytiin töiden jälkeen Tiimarissa ja on se kyllä ihmekauppa, kuten mainoksessakin sanottiin.
Kaikkea kivaa ja nättiä kauppa pullollaan. Tässä se pieni osa, mikä me ostettiin:
Niin suloisia papereita paksu vihko täynnä sekä noita, mitä ne nyt oli nimeltään. No, noita pienempiä kuitenkin :)
Vesivärit, siveltimiä, kukkalävistin, puolihelmiä, kimalletta ja haaraniittejä. Huomasin tarvitsevani juuri nämä, kun olen muutaman illan viettänyt koneella katsellen erilaisia skräppäys- ym. videoita. Olenhan mie tietysti askarrellutkin niiden innoittamana, mutta ne on salaisia juttuja → loppuviikosta julkaisen ne. Aivan ihania videoita: minialbumeita, tageja... Kukkia mie leikkelin eilen illalla yhden ohjeen mukaan, onneksi löytyi tuo lävistäjä niin helpottuu sekin homma :) Siinä videossa hän, eli Chan4Crafts (← linkki videoon) maalasi paperia vesiväreillä ja leikkasi saksilla kukkia ja teki niistä oikein kauniita. Blogikin häneltä löytyy: Chan4Crafts. Löytyi sieltä ruusujen tekovideokin, siis YouTubesta ja siihen tarvitaan tuota kukkalävistintä.
Tässä vielä paremmin näkyvillä esimerkkejä papereista:
Lisää:
Oi ja voi, miten voikin olla kauniita :)
Mie oon nyt jostain syystä ihan hullaantunut paperiaskarteluun :) Tilasin jopa mustetta tulostimeen Netanttilasta, että pääsee tulostamaan kuvia :)
Aivan ihanaa! YouTube taitaa olla maailman toiseksi paras keksintö ideoitten ja inspiraation kannalta (ykkösenä siis blogit :) ).
Taidan kohta lähteä testailemaan lävistintä ja järjestelemään askartelutarvikkeita (oi, kun sekin on ihanaa puuhaa). Tai no, ensin täytyy tehdä pieni blogikierros (156 päivitystä näkyy olevan).
Mukavaa iltaa teille!

1 kommentti:

ellu kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia olet Tiimarista hankkinut.
Rupesi itelläkin mieli tekemään noita papereita. Huomenna en pääse vielä ostoksille, kun työt kestää 16.30 asti, mutta perjamtaina jos sää sallii.