maanantai 30. tammikuuta 2012

Salkku

Eilen oli jossain blogissa video skräppäämisestä ja siitä innostuneena vietin illalla pari tuntia YouTuben ihmeellisessä videomaailmassa erilaisia askarteluvideoita katsellen. Pari askarteluhuonettakin katsastin ja yhtäkkiä juolahti mieleeni, että autotallissa on salkku, joka miulla oli 80-luvulla jopa koululaukkuna. Olin miehelle sanonut, että sitä ei saa ikinä hävittää ja siellähän se oli. Hiano :) muovisalkku fuksianpunaisena:
Joku teistä saattaa muistaakin nämä. En kyllä yhtään muista, minkä värisiä näitä oli ja mistä näitä sai ostettua. Mutta suurta muotia ne ainakin oli.
Mie haluan pitää tämän askarteluhuoneen värikkäänä, joten voi olla, etten tuunaile tätä mitenkään.
Tyhjensin työpöydästä alimmaisen laatikon, jossa säilytin papereita. Tai siis ME tyhjensimme:
Pitäähän se apulainen olla näinkin vaativassa hommassa :)
Tein samalla löydön, kun laatikon irroitin.
Löysin nimittäin kaksi kokonaista arkkia ja yhden, josta oli yksi kuva otettu, noita enkelin kuvia. Ne on ostettu reilu vuosi sitten ja mie luulin, että kaikki kuvat, paitsi yksi, on käytetty. Olo oli kuin Jouluna :)
Yllätyslahja :)
Ei siellä askarteluhuonevideoilla kyllä mitään salkkuja ollut, ainakaan näitä, mutta jostain ajatus vain putkahti päähäni.
Muistatteko nämä salkut? Vai oliko tämä vain Lappeenrannan oma muotivillitys?

Vai olisiko teillä ideoita tuunaukseen? Mie mietin maalausta tai decoupage-lakkaa, mutta en oikein tiedä, kannattaako. Pinta on kuitenkin epätasainen, että mikä tahansa ei käy.
*****
Tänään miulla on se pitkään ja hartaasti odotettu vapaapäivä ja kyllä väsyttää. Nyt sen oikein huomaa, miten rankka rupeama se oli. No, ei miulla hirveästi muita hommia olekaan, ainoastaan yksi koneellinen pyykkiä, tiskit ja ruoka. Mutta kun ei niitäkään jaksaisi tehdä...
Muuten aion tänäänkin viettää aikaa neuloen ja  juutuupin videoita katsellen. Ehkä torstaina saatte tekin nähdä, mitä mie olen neuloskellut viime aikoina.
Nyt täytyy lähteä suunnittelemaan ainakin, mistä tekemiset aloittaisi (pyykit on kyllä pesty, mutta kuivuriin pitäisi laittaa ja kiivetä raput alas, huhhuh...)
Ei muuta kuin kivaa viikon alkua teille!

12 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Mulla on tosi hämärä mielikuva salkusta... ;DD En muista mihin sitä käytin (jos edes minä käytin), mutta tuollainen oli lapsuudenkodissani aivan taatusti!

Joten taitaa olla ollut jonkinasteinen villitys Kainuussakin *heh*

Sä voisit kokeilla tuunaukseksi (jos sitten päädyt siihen) niitä Plasti-Koten spraymaaleja. Niissä on vaikka minkälaista pintaa saatavana. Meillä niitä myy Kodin Terra. Maksavat tosin n. 20 eur purkki, mutta ovat riittoisia vaikka toiseenkin salkulliseen ;D

Vinkki: www.pintanikkarit.fi -> Tuotehaku (kirjoita sinne Plasti-kote)

PS. Apulainen on aina tarpeen...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

En kyllä yhtään muista tuollaista salkkua....☺

Oikein ihanaa vapaapäivää sinulle!

Kirsti kirjoitti...

Mullapas on myös tuomonen salkku ja värikin on sama:) Olen säilyttänyt muistaakseni kankaanpainanta maaleja ja sabluunoja siinä kun kuljin kansalaisopiston kursseilla, joskus ennenmuinoin:) Pitääpä hakeakkin se näkösälle. Mukavaa viikon alkua sullekkin.

Sirutuuli kirjoitti...

Aseman laidalla: Tuli mieleen, että esim. Motonetistä saa vaikka minkälaisia spraymaaleja :)
Irmastiina: Kiitos :)
Askartelin itte: Miun kaverillakin oli samanlainen, mutten muista minkävärinen :) Kiitos :)

Saga kirjoitti...

juu, en muista kyseisen oloista salkkua. Mutta varmaan tuosta saa vaikka mitä aikaiseksi. itsellä vaan ei oikein juuri nyt lamppu loista, kunmielessä pyörii ties mitä muita juttuja.... :O( Rattoisaa vapapäivää sinulle!

eikku kirjoitti...

Hieno salkku! Sun käsissä siitä taatusti syntyy vielä hienompi!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Liisa kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa! En kyl muista tollasta salkkua.. Mut mä oonkin vasta 90-luvun nuori..heh ;)

kivoja korttejakin olit tuolla aiemmin askarrellut.. Tekis niin mieli jotain tuunailla mutta makoilen sairaalan sängyssä kolmatta päivää jotta tuunailut tapahtuvat nyt vaan hetken aikaa pääkopassa suunnitteluasteella. Mutta hyvin suunniteltu onkin puoliksi tehty vai mitä?!
Mukavaa vapaapäivän iltaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Toivottavasti ei mitään vakavaa. Parane pian!

ellu kirjoitti...

Kiva salkku ja taas tuli todistettua ettei mitään kannata heittää poies, sitä voipi vielä tarvita! Nyt kun kehittelet sitä itellesi nykykäyttöön.

Nuo enkelikuvat toi mieleeni, että mullakin tuollaisia jossain pitäisi olla. Missä???, sitä en vaan muista.

Se on hyvä tuo apulainen. Meillä se on koiruli joka apuna makoilee tavaroiden keskellä. järjestelytouhuissa.

Sussi kirjoitti...

Muistan salkut:) Sellainen piti jokaisella olla

Sirutuuli kirjoitti...

ellu: miekin löysin nuo paperit laatikon alta :) Apulaiset on hyviä olemassa :)
Sussi: =)