keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kukkasia ja lahjoja

Näitä kukkia mie pari päivää näpertelin edellisen postauksen linkkien kautta.
Luonnossa tietenkin paljon nätimpiä kuin kuvassa. On kimalletta vaikka minkälaista.

Tänään on sitten ne tyttöjen synttärit. Kävin töistä suoraan ostamassa leipomosta kaakun, josta otettiin noin puolet mukaan ja käytiin vanhemman tytön luona.
Näitä mie neuloin lahjaksi hänelle, kuten aiemmin kerroin. Jotenkin nyt ei kuvat oikein onnistuneet. Vihreässä tiskirätissä on tunturineuletta ja sinisessä korinpohjaneuletta 3o 3n. Pesimet on perinteiset ja hyviksi havaitut Tribblet.
Pesin joutuikin heti koekäyttöön, kun tytöllä oli pahasti pohjaan palanut kattila, jolle hän ei mahtanut mitään. Hän kysyi miulta, miten sen saisi puhtaaksi. Annoin pesimen ja sanoin, kokeilepa tuota. Ja johan lähti. Sattuikin oikein osuvat lahjat :)
Korttejakin tein, mutta niistä myöhemmin. Nuorempi ei ole vielä omaansa saanut, kun on työharjoittelussa. Tai siis työssäoppimisjaksossa tai jotain sinnepäin, kuten nykyään sanotaan.

Tänään oli pakkasta meillä -21°C ja eräällä työkaverilla -23°C...ja kylmä viima. Töistä tullessa kaivoin toppahousut esille (äidin vanhat) ja aion laittaa huomenna ne töihin, kuten myös laamapaidan, jonka joskus ikuisuus sitten olen mummolta saanut. On nimittäin lämmin!
Aamulla autoa raaputtaessa tuli pitkästä aikaa mieleen, että olisipa siisti sisätyö....

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot lahjat!!

Meillä ollut ihan maltilliset pakkaset, mutta nyt mittäri näyttää jo -18 astetta...☺

Saga kirjoitti...

Kivoja ja tarpeellisia olet tehnyt lahjaksi. Kukat näyttää myös hienoilta. Mihin ne päätyvätkään?
Kannattaa pukeutua lämpimästi. Minä harvoin palelen, mutta ny toeln palellut tosiaan täällä sisällä. Ulos kun lähtee lenkille, lämpiää, olen sen verran hassu ... ;O)

mintsu kirjoitti...

no meillä puolenpäivän aikaa oli 34 astetta pakkasta, ja huomiseksi luvattiin vielä kylmempää...onneks saan olla kotona ettei tarvi lähteä mihinkään

Miia kirjoitti...

Huh, teillä on kanssa kylmä. Meillä on nyt joku -24 ja tuossa muutaman kilometrin päässä on kuulemma -27.. Vielä tarkenee hyvin, onneks oon sairaslomalla.. :P Tosin pakko on koirat lenkittää joka tapaukses.

Sussi kirjoitti...

Hienot lahjat!

Meilläkin on pakkasta - 22. Mieluiten jäisi vain kotiin...

eikku kirjoitti...

Hienot lahjat! Kylmää on meilläkin, eilen mittarissa -29 astetta!