maanantai 16. tammikuuta 2012

Maanantai(ko)

Miulla menee päivät nykyään ihan sekaisin, etten yhtään pysy kärryillä, että missä ollaan menossa. Viikonlopun olin iltavuorossa ja nyt on vapaa. Eli kyllä se vissiin maanantai on.
Ensinnäkin oikein paljon kiitoksia kommenteista! Niitä on niin mukava lueskella!

Nyt tuntuu, ettei ole mitään bloggausaiheita. Ei yhtikäs mittää. Pää naksuttaa tyhjää. En viitsinyt sisältä ottaa kuvia, kun ei mitään uutta ole tapahtunut. Mutta kekkasin ottaa pihalta muutaman kuvan.
Kyllä on synkkää ja harmaata. Yhtään en edes muokannut, muuta kuin kehykset laitoin. Näin synkkää täällä on. Missä on kuulaat aurinkoiset päivät? Ihan sama, onko lunta vai ei, yhtä harmaata koko ajan.
Miun pitää nyt tässä samalla varoittaa teitä, että voi tulla hiljainen hetki tänne blogiin. Ihan vaan sen takia, kun miulla on niin paljon iltavuoroja nyt ja ensi viikon maanantaista alkaa 7 päivän putki... saatan olla aika puhki.
Ja uskon, että blogiressukkahan se siitä joutuu ensimmäisenä kärsimään. Väsyneenä kun ei keksi mitään aiheita, eikä jaksa askarrella tms. Tai ainakaan ideoita niihin ei tule. Nytkään käsityö- ja askarteluideoita ei ole yhtään. Yksi aivoton neulonta on menossa, joka on suuri, joten valmistumisesta en mene takuuseen. Siis siitä, että valmistuisi tänä vuonna. Mutta se on helppo ottaa esille, kun ei muuta jaksa.
Joten älkää ihmetelkö, jos ei miusta kuulu mitään vähään aikaan.
Yritän saada ylihuomisen iltavuoron vaihdettua aamuksi, että helpottaisi vähän. 

Mitähän sitä tekisi tänään? En varmaan mitään.
Onko ideoita? Askarteluun, käsitöihin tai bloggaukseen liittyen?

P.S: Voi olla, että nyt kun taas "ääneen" sanoin tän, ettei ole ideoita, kohta niitä taas tulvii ovista ja ikkunoista, kuten aina ennenkin on käynyt :)
Mutta ideoita saatte tekin heitellä :)

Kivaa viikon alkua!

11 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

No johan tekin olette saaneet lunta:) Kivat kuvat olet ottanut. Harmaa päivä on täällä pohjoisessakin pakkasta muutama aste.

Jasmiina kirjoitti...

Kyllä on lunta :))
Ainahan kotona tekemistä löytyy;)) meilä ainakin pyykkäystä :D mutta ei sitä blogata kannata väkisin, tauko tekee aina terää ja silloin niitä ideoita kertyy päähän! :)

kesän taikaa kirjoitti...

Kyllä se niin menee, että yhdellä hetkellä ei ole minkäänlaista idean poikastautta, mutta silmänräpäys, niin niitä puskee sellaisella vauhdilla, ettei taho nahoissaan pysyä. Eihän niitä kyllä saa toteutettua. Se on tämä alkutalvi sellaista ajatuksien pyörittelyä ja tartteehan ne kädetkin pientä lepoa;)

Miia kirjoitti...

Toivottavasti sullekin pukkaa postausideoita hulluna :D

Tämmöst tääl on kirjoitti...

Joskus blogausaiheet on hukassa täälläkin. Eilen tilasin ekan Tilda tarvepaketin. Saas nähdä miten onnistun. Täällä Varsinais-Suomessa on yhtä harmaata kuin siellä. Hyvää alkanutta viikkoa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Toivottavasti niitä ideoita rupeaa tulemaan :)
Yhtä pientä tässä jo kehittelen :)

Niina K kirjoitti...

Vink vink, nyt kun otit hyvät talviset ulkokuvat niin pistä pliis keväällä samoista kohdista kevätkuvat ja sit kesällä ja syksyllä myös. Olis kiva nähdä teidän pihan muutos vuodenkierron mukaan!!

Ja hei parhaat ideat pasahtaa yleensä just sillon kun on päättäny alkaa tauolle!!

Tsemppiä työputkeen!!! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ok, kiitos :)
Just tämmösiä vinkkejä kaipailinkin :)

Sussi kirjoitti...

Pihan vuodenkierron seuraaminen onkin kivaa puuhaa. Yllättävästi maisema muuttuu kuukaudenkin aikana.

Saga kirjoitti...

Voi miten sinun päässäsi seikkailee sitten ihan samantapaisia ajatuksia, kuin omassanikin... Viimeiset pari viikkoa on pää ollut niin totaalisen tyhjä, ettei oikein meinaa blogiakaan osata kirjoittaa... Olen kyllä tehnyt käsitöitä aina kun vaan ehtii, mutta kun on tullut joku kumma stoppi tuohon niiden kuvaamiseen..Millään en viitsisi kuvata... :O( No, minä olen tullut siihentulokseen, että en ota paineita siitä, että pitää joka päivä olla bloggausta tulollaan, vaan teen aina silloin kun ehtii tai on sellainen fiilis. Aikoinaan kun aloitin tämän bloggauksen maaliskuussa 2007 muistan, että joka ikinen ilta kirjoittelin...pari ensimmäistä vuotta, sitten tuli aika jolloin alkoi tökkimään ja puuduttamaan...
Sullekin neuvoksi tämä: Älä turhaan stressaa, vaan vapauta mielesi, lukijat kyllä pysyvät matkassa, vaikkei joka ikinen päivä päivityksiä oliskaan..

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille :)
En mie stressaa :)