torstai 10. helmikuuta 2011

Laihisjuttua

Oikein paljon kiitoksia kivoista kommenteista, niitä on tosi mukava lukea :)
Tänään olikin oikein hyvä päivä, mitä nyt jalat lähti alta ja tipahdin polvilleni. Nyt koskee ranteeseen, jolla en ottanut kaatumista vastaan. Tiet oli hiulattu sileäksi, eikä hiekkaa ollut lähimaillakaan.
Muuten oli tosi hieno päivä, ihana auringonpaiste ja kirpeä pakkanen, mukava kävelyilma.

Kävin töiden jälkeen tutustumassa "laihdutuskerhoon". Olivat saaneet miun puhelinnumeron Painonvartijoitten lehdestä ja kutsuivat ilmaiselle tutustumiskäynnille. Sain ilmaisen kehoanalyysin (tiesin kyllä muutenkin, että läskissä löytyy :) ) Ja esittelyn Xtravaganza ohjelmasta. Paljon siinä oli hyvääkin, ihana paikka, ihana rentoutusmusiikki, ihanat tilat ja mukava esittelijä :) 
Kuvitelkaa, että tekisitte kuntosalilaitteilla liikkeitä ja suuresta ikkunasta näkyisi Saimaa ♥ ja kaunis rauhallinen musiikki soi taustalla, ihanaa. Mutta.
Hintaa oli aivan liikaa. Taisi tyssätä siihen. Harmi. Jos saisi käydä siinä ihanassa salissa ja halvemmalla, lähtisin heti huomenna tai jo tänään. Mutta.
Supernopea ohjelma sisälsi 3 pussikeittoa päivässä. Ei perunaa, ei leipää, ei nopeita hiilareita. Eikä alkuun mitään muutakaan, vain nuo keitot.

Taidan tyytyä entiseen systeemiin, jonka olen oppinut. Lisää vihanneksia, lisää liikuntaa, vähemmän karkkeja ja sipsejä sekä muita herkkuja. En kokonaan poista mitään, vaan kaikkea saa syödä kohtuudella. 
Mutta, olisi se vaan ollut ihana paikka...
No, voinhan mie kotonakin tehdä ihanat oltavat, panhuilumusiikkia soimaan ja tietokoneen näyttöön Saimaasta kuva (kuten tyttö sanoi :) ) pitäisi vaan saada parempi kuntopyörä. Entinen on jostain 90-luvun alusta ja satula on ihan hirveä, siitä liukuu väkisin pois ja koko ajan täytyy korjata asentoa. Ja järkyttävä suhina kuuluu polkiessa :) Taidanpa harkita tuota kuntopyöränkin hankkimista ihan tosissaan.
Tässäpä teille pala Saimaata :)
Pakko oli laittaa sitä Panhuilumusiikkiakin :))

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mä laihdutin jokin aika sitten hieman vastaavan firman ryhmässä. Ryhmän tuki ja jatkuva seuranta oli se mikä saavutti ainakin minut onnistumaan tavoitteessani. Mulla tavoitteena oli 30 kg ja sen myös pudotin, sen puolen vuoden aikana mitä tuota "ohjelmaa" kesti. Mutta kallistahan se on, myönnän.

Sirutuuli kirjoitti...

Oho! Todella paljon pudotit painoa, miulla olisi aluksi noin 15 kg saatava pois. Ja muutama kilo päälle, jos vaan lähtee.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi kerroppa minulle, miten onnistuu kaikkea vähän.... jos on suklaata se syödään loppuun kerralla jos on jäätelöä sitä syödään niin, että napa paukkuu... tiedän hyvinkin, että kohtuus kaikessa, mutta, kun on se pieni, mutta.... :))

Sirutuuli kirjoitti...

Nykyään se kohtuullisuus saattaa olla hieman vaikeaa miullakin :)
Mutta silloin joskus nuorempana se tarkoitti sitä, että sain syödä joka päivä viipaleen pullaa; kerran viikossa karkki - ja herkkupäivä- punnitusiltana ja taas viikko ilman. Nykyään syön n. joka toinen tai joka päivä karkkia ja sipsiä, porkkanakakkua, pullaa, kakkua ym... Koskaan en ole totaalikieltäytynyt mistään ja silti laihduin. Nyt täytyisi lohdutukselle ja väsymykselle keksiä jotain muuta kuin herkuttelu :)