tiistai 8. helmikuuta 2011

Näin kulutan aikaa

Jälleen kerran tässä ennen iltavuoroa kuluttelen aikaa ja kuinkas muuten kuin valokuvaamista harjoitellen. Koska voimia täytyy säästellä tuonne iltavuoroon, kuvailen omia nurkkia, enkä esim. luontokuvia :)
Suuret kiitokset kaikille kommenteistanne hautajaispostaukseen, jokainen niistä lämmittää ♥

Koristeoven paikalle siirrettiin tuo tikashyllykkö, ovestahan tuli pöytä.

Tikkaiden paikalle siirsin tuon vanhan jakkaran, jonka maalasin ja siinä majailee torkkupeittoja, josta saa jokainen ottaa yhden, jos vilu yllättää.
Perunalaari jäi paikalleen ja kaikki enkelit siirtyivät samaan paikkaan. Tai no, kaksi enkeliä on vielä muualla, ehkä nekin täytyy vielä siirtää tänne.
Tuo tiilitapetti alkaa kyllä häiritsemään kovasti, jopa mies sanoi niin. Mie liimasin tavallisella askarteluliimalla yhden repaleen, jonka kissat olivat repineet, kiinni seinään. Ja siitä repaleesta puuttuu palanen.... onneksi sitä ei helpolla huomaa. Tuo tapetti on jostain syystä ollut alusta asti kissojen suosiossa, siis repimisen suhteen.

***
Miulla on tänään toinen iltavuoro, eilenkin oli. Ja täytyy sanoa, että mehut ne vie ihan kokonaan. Ja tänään lisärasitusta antaa tuo ällöttävä lumisade. Mie joudun työssä kulkemaan talosta taloon ja olemaan paljon ulkona. Voin rehellisesti sanoa, että olen kurkkua myöten täynnä tuota lunta!!! Lumessa kahlaaminen on sata kertaa rankempaa kuin sileällä asvaltilla tai hiekalla käveleminen lumen sataessa silmiin ja suuhun...
Jos olisi siisti sisätyö, ei tuo lumi varmaan niinkään haittaisi, kait.
Kyllä se kevät saisi miun puolesta jo tulla. Ja vähän äkkiä! Tai edes kuiva pakkanen, parempi sekin.
No, täytyypi nyt keksiä jotain muuta tekemistä ja lopettaa tuo lumesta valittaminen...
Jos vaikka olisi tullut uusia blogipäivityksiä, aamulla niitä oli lähemmäs kahtasataa... Kahlasin ne vain läpi, enkä pahemmin kommentoinut, tänään nimittäin jatkoin siitä, mihin eilen jäin...
Mukavata tiistaipäivää kaikille!

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Teillä on niin kaunista ja keväisen näköistä... luulin, että tiiliseinä on oikeaa tiiltä, kyllä on näköistä tapettia, ainakin näin kuvien perusteella...:))

Johanna kirjoitti...

täältähän löytyi kerrassaan ihana blogi, ihania yksityiskohtia kodissanne, jään ehdottomasti seurailemaan :)

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: tapettia se on ja kuulemma vielä nurinpäin laitettu, tiesi eräs rakennusmestari sanoa, kun tapetin näki :)
Johanna: kiitos ja tervetuloa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Saanko udella, että mistä olet tuon tikashyykön hankkinut? Olen etsinyt vastaavaa tuloksetta..

Sirutuuli kirjoitti...

Se on ostettu Jyskistä, syksylläköhän se oli.