maanantai 21. helmikuuta 2011

Siistimistä

Niinhän siinä taas kävi, etten osannut levätä ja laiskotella tänään. Niin miulle käy aina. No, en mie kuitenkaan kauheasti ole rehkinyt, pikkasen vaan keittiötä siistinyt ja vähän yleisilmettä muutin.
Kattoroikottimen siirsin pois pöydän yläpuolelta, johon se ei sopinut ollenkaan ja laitoin siihen kahvimukeja roikkumaan. Joskus pitäisi hankkia nätimpiä, sellaisia tyyliin sopivia. On miulla muutama muukin, kuin nuo, mutta ne on pesussa.
Tämän nurkan järjestin uusiksi, ylimmälle hyllylle siirsin harvemmin käytössä olevat roinat.
Vahakangasliinan kaivoin kaapista käyttöön (sen se on näköinenkin, ryppyinen kuin mikä), kun kyllästyin kaitaliinan puisteluun ja näin pöytä on helpompi pyyhkiä. Ärsytti, kun aina oli pöytä täynnä muruja, inhoan niitä...

Loppupäivän aion lepäillä ja ainakin katsoa Miljonääriäidit. Onneksi Anna Anka ei ole jatkuvasti mukana ja miun suosikki eka kierrokselta Maria Montazami on. Klikkaa nimeä, niin pääset hänen blogiinsa =)
Neuloakin pitäisi. Se hattu, jonka aloitin, on kyllä hidas neulottava... Varmaan kesä koittaa, ennenkuin saan sen valmiiksi. Niin tiukat palmikkokuviot siinä on :) edes telkkaria ei voi katsoa samalla. Toivon mukaan saan sen oikeasti ihan pian valmiiksi, että pääsee tekemään jotain muutakin, kuten esim. sitä, jonka aloitin jo ennen hattua....ja muita suunniteltuja juttuja.
Ja ruoka pitäisi laittaa tulemaan, taidan tehdä sen ensin...

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavia muutoksia... kummasti pinikin muutos piristää..:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana keittiö teillä ♥!

Eva-Liisa kirjoitti...

Muutokset on ihania. Miekii tänään siirtelin kalusteita. Kaunis keittiö teillä on.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Jotenkin kyllästytti ja tekisi mieli jotain uutta, mutten tiedä mitä.
Jos tämä siistiminen vähän auttaisi.