lauantai 19. helmikuuta 2011

Uus lelu

Meillä ei sisustusrintamalla ja käsityöhommeleissa tapahdu mitään, mutta ajattelin esitellä miun uuden lelun.
Tilasin Hobby Hallista askelmittarin. Miulla oli ennestään muutama mittari, jotka olen ilmaiseksi jostain saanut ja mittasi askeleet tärähdyksistä, eli mittaili aivan omiaan. Tämä uusi perustuu johonkin kiihtyvyysanturijuttuun ja uskon, että on luotettava. Ainakin luotettavampi kuin nuo ilmaiset.
Tämän päivän tulos:
5168 askelta, 2.6 km, 101 poltettua kaloria yhden työpäivän aikana. Aika hyvin ottaen huomioon sen, että enimmäkseen ajoin autolla. Viikonloppuaamuina sekä iltavuoroissa ajan autolla enimmäkseen ja arkiaamuina kävelen mahdollisimman paljon. Etenkin, jos sataa lunta tai on leutoa. Nyt pakkasilla käy henkeen, joten senkin puolesta kävelen vähemmän. Eikös ne 10 000 askelta suosittele ottamaan joka päivä?
Jospa tämä auttaisi liikkumaan vähän enemmän, rupeaisi kilpailemaan ittensä kanssa ja lisäämään askelia joka päivä. Tai sitten tämäkin vähän ajan päästä hautautuu jonnekin kaapin perukoille...

Tänään olisi aamulla tehnyt mieli vetää peitto korville ja kääntää kylkeä, kun kello soi. Oli nimittäin niin rankka yö, kun miuta jahtasivat musta  romanit ja venäläiset :) En tiedä, mistä moinen uni tuli. Ihan hullua :) Tai sitten mie vaan olen kuunnellut liikaa noita sotajuttuja mummoloilta :) Siitähän ne venäläiset varmaan on tulleet, mutta ne romanit(?) Mie juoksin koko yön karkuun ja menin piiloon, aina ne löysivät ja taas piti juosta :)
Huominenkin vielä menee aamuvuorossa ja maanantaina on yksi vapaa.
Nyt taidan jatkaa blogikierrosta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No, kyllähän niitä askelia kertyy, jos koko yönkin juoksit..:))
Tuollaisen tarvitsisin itsekkin. Minä kyllä liiku, kiitos Niilon, mutta jos se innottaisi pysymään erossa herkuista, en kyllä usko, että siihen auttaisi...:)
Hyvää viikonloppua myös sinulle.

Sirkku kirjoitti...

Mitähän tuollainen vehje mahtaa maksaa? Kyllä se varmaan kannustaa liikkumaan.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Meillä oli jokunen vuosi sitten töissä kävelykampanja, kaikki saivat askelmittarin ja kilpailtiin keskenämme. Kyllähän se askelia lisäsi, niin mittari kuin kilpailukin. :o)
Harmittaa, että on jäänyt myös jonnekin kaappien kätköihin! Josko sen vaikka kaivelisi taas esiin, kun ilmat alkavat houkutella enemmän ulos.
PS. Ihanan värinen tyyny Nasun pyllyn takana.

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: miun pitäisi saada jotain, mikä pitäis herkut poissa tai estäis miut herkuttelemasta :) Nytkin mätän suklaata, kun Poliiseja katellaan :)
Sirkku: tuo maksaa 39,90. Uskon, että se on parempi kuin ne ilmaiset.
Paula: kiitos, se on Livinkistä ostettu.

Miia kirjoitti...

No sähän oot kuluttanu sitten paljonkin jos oot juoksennellu romaneita ja venäläisiä karkuun ;D

Sirutuuli kirjoitti...

Miia: heh :) kyllä se aamulla siltä tuntuikin, että juostua on tullut ja paljon :)