torstai 17. helmikuuta 2011

Söötti

Miun oli ihan pakko ottaa kuva Nasusta, kun se oli niin söpön näköinen sohvalla nukkuessaan ♥
Pikkunen kissa vie ison tilan nukkuessaan :)
Mie taas yhtenä päivänä raahailin sohvia ees taas... Kyllästyin siihen korkeaselkäiseen olohuoneessa, kun jouduin vapaapäivää viettämään siinä istuen tytön ollessa kipeä ja valloittaessa metallisen. Ja kuten aina, korkeaselkäisessä ei tarvi kauan istua, kun rupeaa särkemään päätä. Eikä siihen auta mikään venyttely, särkylääke tai mikään muukaan. (ja värikin on ihan väärä) Vikaostos mikä vikaostos.
Mummon vanha sohva pääsi siis olkkariin ja tähänhän miulla löytyy muutama beige päällinen. Valkoisenkin tilasin :) (miesaanvalkoisensohvan!!)
Kuvassa päälliset ihan rempallaan, mutta Nasu on vaan niin söötti :)
***
Tänään oli todella kylmä päivä -28°C (Konnunsuolla kuulemma -38°C) ja auto oli ihan tönkköjäässä koko päivän, hyvä, että sain vaihteet vaihdettua. Ja vaatetta piti olla paljon: kolmet pitkikset, joista yhdet fleeceä; pitkähihainen t-paita, fleecetakki+toppatakki; kahdet sukat; kengät, tottakai :) ; pipo ja huppu; thinsulaten hanskat ja kyllä tarkeni. Ja huivi kasvoilla, kuten maantierosvolla :) silmäripset jäätyivät ja silmienväliä palelsi. Ulkotyö, kuten varmaan muistatte :)
Miten ihmeessä ihmiset tarkenivat silloin talvisodan aikaan, kun oli yli 40 pakkasta??? Tuskin oli niin paljon vaatetta mahdollisuus käyttää kuin nykyään. Sain tuosta talvisodasta muistutuksen tänään, kun eräs ihminen rupesi kertoilemaan niistä ajoista. On se ollut hurjaa aikaa...

Miulla oli eilen (taas) iltavuoro ja tänään aamuvuoro ja unet jäi viime yönä vähiin. Heräsin jo puol viis, vaikka kello soi vasta puol kuus. En vaan saanut nukuttua. Onneksi tänään on rento päivä/ilta ja tulee Idols :)
Joutsenon pojalla on jo yli 50 000 fania (miekin!) Facebookissa. On se vaan hyvä laulaja ja niin vaatimaton poika. Hänen tavoitteenaan oli laulaa tuomareille, kun aiemmin ei ollut uskaltanut (vai miten se meni) ja nyt on noin suosittu :) Hyvä Lassi!

Näin ne jutut taas siirtyy asiasta kukkaruukkuun ja aidan vierukseen, josta pääsinkin sitten aasinsiltaa pitkin Houseen, joka myös tulee illalla :) 
Eli mikään ei liity mihinkään :)
Nyt mie taidan jatkaa blogilistan selailua, mukavaa illanjatkoa!

9 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Onpas Nasu tosiaan söpö.

Ja sohvakin on hieno,niin kutsuva.Ja romanttinen.

Minusta olisi kiva siirrellä sohvaa eestaas,mutta meillä ei sohva sovi oikein muuten kuin nykyiselle paikalle.Lipastot kyllä kulkee paikasta toiseen.

Mukavaa loppuviikkoa.Idolsia täälläkin ootellaan.

Niina K kirjoitti...

Kyllä onkin söpö nukkuja! Meillä on muuten mumppalassa sellaiset nahkaiset tv-tuolit joissa kanssa tulee niska kipeäksi ja saa kunnon päänsäryn. Niiden niska/pääosan muotoilu on ihan väärä jos niissä istuu ns. pystyasennossa.. Puolimakaavassa asento paranee, mutta ei ne siltikään hyvät ole.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihana peite sinulla siellä sohvalla.Eikä tuossa torkkujassakaan mitään vikaa ole:)))Söpö:)
Iloa viikonlopulle:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten soma Nasu on..
Tulihan se sohvanvaihdon syy sieltä lopulta.... ensin tuli pää kipeäski ym. ym..... siis värihän se väärä oli...:)) voi meitä naisia...:)))

xing kirjoitti...

Meillä on ihan sama juttu: kissa vie koko sohvan :)
Ihailin myös käsintehtyjä koristekokeiluja, tosi kivan näköisiä kukkia!

Miia kirjoitti...

Hihi, miten noin pieni kissa voi vallata ison sohvan :D Mä katoinkin eilen, että Lappeenrannan Konnunsuo oli kuudenneksi kylmin paikka ollut :o hrr. Meille luvattiin tänään -40 astetta, onneksi ei ollu kun -26. Idols on kyllä ihme ohjelma, kun sitä edelleenkin pitää seurata :) Ja Lassi oli hyvä!!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Meilläkin lähti koululaiset äsken -34 pakkaseen, säälitti laittaa mut onneksi matkaa kouluun on vain 400 metriä. Ihana tilkkutäkki tuossa sohvan päällä!

Virvatuli kirjoitti...

Noin ihanalla sohvalla viihtyisin minäkin... viisas kissa! :-)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille!
Hannele: on teillä ollut tosi kylmä! Meillä oli tänään -29 aamulla...