sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Mitäs miun pitikään....

Miunhan piti levätä tänään, arvatkaa vaan, lepäsinkö.... No en! =) Miten mie sen aina unohdan silloin, kun on kaksi vapaata? Eipä se mitään haittaa, kivoja juttuja olen tänään tehnyt ja yksi juttu tehtiin miehen kanssa.

Nimittäin vaihdettiin makkari takaisin sinne, mistä se viime kesänä lähti. Eli isompaan huoneeseen. Pienempi suorastaan ahdisti, kun sinne ei mahtunut muuta kuin sänky, yöpöytä (sekään ei sängyn viereen) ja eräs lipasto. Ja itseään kolhimatta ei päässyt liikkumaan. Saati sitten se, että eräät naapurit ryypiskelivät viime kesänä koko lomansa ajan ja möykkäsivät pihallaan...Voitte arvata, että silloin ei nukuttu muutamaan viikkoon.

Askarteluhuone siirtyi sitten sinne pienempään.
Kuten yläkuvassa näkyy, hylly on edelleen odottamassa hiontaa ja maalia pintaansa. Myös tuolit...
Unohdin tuolin selkänojalle huomiset vaatteet. Nythän niitä ei välttämättä tarvitse edellisenä iltana valita, kun vaatteet ovat tässä huoneessa ja vaatehuoneeseenkin pääsee täältä kautta. Pinttynyt tapa varata vaatteet valmiiksi. Aiemmin ne piti kantaa aina olkkariin., jossa puettiin. Nyt voi vaatteet pukea täällä herättämättä nukkuvaa puolisoa.

Papun muistoksi tulostin pari valokuvaa ja tein kaksi taulua. Tänään nekin (+purin yksistä housuista vyötärökuminauhan pois ja tiukkasin sitä, että housut pysyy paremmin jalassa, niistä ei kuvaa :) )

Eetu kuoli v.2007. Siitä lähtien miulla on ollut tarkoitus tehdä siitäkin taulu tai jotain ja nyt tein sitten senkin. Eetun oma panta roikkuu taulusta.
Huomasin Eetun lähikuvasta, että sen taulun lasi on likainen...Tuli huonot kuvat.

Niimpä niin, miun tosiaan piti ladata akkuja rankkaan kolmeviikkoseen, mutta unohdin. No, perjantaina on vapaa, lepäilen silloin. Nyt onkin alkuviikosta vain aamuvuoroja, joten voin pestä pyykkiä iltaisin, ettei tarvitse laulattaa konetta perjantaina aamusta iltaan...
Mutta, kaikenkaikkiaan on ollut kiva päivä tänään pitkästä aikaa. Papun tavaratkin saatiin tänään sitten korjattua pois ja samalla muutettiin niitä huoneita, ettei Papun kuolema ollut turha. En osaa selittää sitä tarkemmin, mutta tuolta miusta tuntuu. Ja nyt pystyn menemään siihen huoneeseenkin, kun se on tavallaan eri huone.
Nyt ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa huomenna!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Luulen, että sait "levättyä" tehdessäsi muutoksia.... itse ainakaan en aina välttämättä vaadi oiekein lepo lepoa, vaan piristyn kummasti, kun saan tehtyö jotakin mieleistä..:))

Aseman laidalla kirjoitti...

Ehdottomasti lepäsit touhuillessasi. Ihanat taulut pikkurakkaista!
Muutokset eivät aina ole pahasta, eihän?

Mukavaa sunnuntain jatkoa, Sirutuuli ja samalla alkavaa viikkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kyllä se piristi kummasti, kun sai taas huonekaluja siirrellä paikasta toiseen :)