keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Lätsä

Sain virkattua valmiiksi uuden baskerin. Juuri sopivasti, kun tänään sataa lunta (yäk) ja täytyy mennä iltavuoroon. Eilen illalla valmistui. Ihme kyllä! Yleensä virkkaukset pyörii nurkissa viikko/kuukausikausia, mutta tähän ei mennyt kuin muutama päivä. Siskon antama 7 veljestä vajaa kerä ja 4 koukku, niillä tämä syntyi. Baskerin seuraksi olen ajatellut kauluria tai tuubihuivia samanvärisestä tai samansävyisestä langasta.
Mie en ymmärrä, miten joku saa itsestään otettua hyviä kuvia. Miulta ei kertakaikkiaan onnistu, lähes 10 kuvaa otin ja tämä vain on julkaisukelpoinen. Tästäkin joku miut varmaan tunnistaa, mutta tunnistakoon...Onhan tuossa profiilissakin ihan naamakuva parin vuoden takaa.
Ei tuokaan kovin selkeä ole ja itse kuvauskohde eli baskeri on ihan yläkulmassa :)

Neulontaohjetta en löytänyt 7v baskerille. Paitsi yhden, jonka olen joskus neulonut ja purkanut lehdestä: Novita syksy extra 2007, josta tämä virkattukin ohje on. Tästä tuli kyllä hyvä. Miksiköhän miun neulomiset harvoin onnistuu ja virkkaukset aina?
Samoin ompelut. Eilen taistelin äitin saumurin kanssa tunnin, kun en saanut sitä toimimaan ja yhtäkkiä se ompeli kuin unelma ja kavensin tuosta noin vaan mittailematta ja mallailematta yhdet housut ja yhdestä puolipoolo villasilkkineuleesta poistin kauluksen ja siitäkin tuli hyvä. Ihan tuosta noin vaan. Mittailematta ja mallailematta.

Tänään ja huomenna tosiaan täytyy mennä iltavuoroon ja jos jotain hyvää ainakin tämänpäiväisestä iltavuorosta löytyy, sain aamulla nukkua. Ja kyllä mie nukuinkin: melkein 10 tuntia!
Kohta taidan keittää välikahvit ja syödä laskiaispullan. Eipä tässä aamulla paljoa tule tehtyä kotihommia, korkeintaan pyykit voisin kerätä ja laittaa kaappeihin. Siihen ne hommat sitten jääkin. Nyt ei oikein kirjoitus suju, joten lähden sinne kahvin keittoon. Moikka!

9 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienon baskerin olet virkannut ja kauniin värinen..:)

Sirkku kirjoitti...

Tuo värikin menee siihen luokkaan "lempi".

Onko sulla kivat työkaverit?
(jos nyt heitä uskaltaa rehellisesti täällä arvioida..)

Eva-Liisa kirjoitti...

Kaunis baskeri, miun lempiväriä.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
On työkaverit kivoja, oikein huolta pitävät, jos olo on huono ja muistivat kukilla, kun äiti kuoli. Hyvät työkaverit onkin iso asia työyhteisössä. Vaikka muuten on rankkaa, hyvällä porukalla jaksaa vaikka mitä :)

Zzz kirjoitti...

Hyvä väri baskerissa.

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat nuo sinun "välikahvit" uusi nimitys minulle:)Taidanpa keittää välikahvit ja koittaa miltä ne maistuu;)

Anonyymi kirjoitti...

Hienohan tuost siun baskerista tuli! mi kun en osaa lukea mitää ohjeita teen omast päästä
Mia Sievästä
p.s Joko kävit Taipalsaaren kirpparilla auki klo.20

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teillekin :)
Tuo välikahvit on joku meidän sanonta, jäänyt jostain käyttöön :)
En ole käynyt Taipalsaaren kirppiksellä vielä, katsotaan tilipäivänä, kun näkyy olevan hyvin aukikin.

Sirkku kirjoitti...

Voivoivoi, kun tulee ikävä Lappeenrannan aikoja! Näihin aikoihin talvea suoritin kotisairaanhoidon käytännön jaksoa Savitaipaleella ja monta luokkakaveriani oli Taipalsaaresta. Autokoulukin tuli ajettua Lappeenrannassa.