tiistai 27. huhtikuuta 2010

Uutta olkkariin


Ja yksi asia makkariinkin. Jotexin paketti saapui viimein, paitsi ettei siinä vieläkään ollut kaikki tilatut tavarat. No, odotellaan edelleen.
Olkkari sai vihdoin uuden maton, pehmeä ja kutsuva :)
Olkkariin kaksi fleecehuopaa, toinen vihreä, toinen värikäs:


Tälläinen laatikkokin tuli. Mutta oli pienempi kuin luulin (15x15cm). Mitäköhän tähän laittaisi? Nyt siinä on eilisen karkkipäivän tähteet :)
Ja jälleen yksi ja viimeinen enkeli. Enempää ei meille enkeleitä tule, ainakaan tämäntyylisiä. Liika on liikaa.

Makkariin saatiin vihdoin ja viimein valo! Tätä on odotettu!

Ja viimeisenä kangaspala. Vihreää palloa. Tästä ja Livinkistä ostetusta turkoosista pallokankaasta olisi tarkoitus ommella kesäksi olkkariin liinoja, tyynynpäällisiä ja mitä nyt mieleen juolahtaa. Saisipa vain jostain tilattua aikaa ompeluille.
Ehkäpä sitä aikaa vielä tulee. Vajaan kolmen viikon päästä alkaa kesäloma ja eilen varasin loman jatkeeksi palkattoman viikon/lomarahavapaan. Niitä edelleen suositellaan ja tällä kertaa saa kesälläkin pitää. Viime vuonna ei saanut. Se olisi sitten elämäni ensimmäinen neljän viikon kesäloma :)
Toiveeni olisi saada olohuone kesäkuntoon ylioppilasjuhliin mennessä, eiköhän se onnistu :)

Vappuna miulla on kolmen päivän ruhtinaalliset vapaat, ihanaa! Olen ollut kolme viikonloppua töissä ja on jo aikakin päästä viettämään vapaata viikonloppua miunkin. Alkaa jo hermoja kiristämään, kun muut jäävät viettämään viikonloppua ja itse vaan pitää raahautua kiireiseen viikonlopputyöhön. Mitään ei pystytä tekemään, piha jäi syksyllä haravoimatta ja on edelleenkin haravoimatta. Muutenkin pitäisi pihaa siivota, mutta ei jaksa eikä pysty. Ei varmaan ensi viikonloppunakaan, kun on luvattu vesisadetta. Mutta yritetään.
Eilen kävimme ensimmäistä kertaa pyöräilemässä, testaamassa pyörän ja on se hyvä  :) Se, jonka Hobby Hallista tilasin. Pitkään siinäkin meni :)
Nyt täytyy lähteä valmistautumaan äidin uuteen kotilomaan. Kohta tulee jo kiire :)
Mukavaa viikon jatkoa kaikille, jotka tänne eksyvät :)

7 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kaikkea kivaa olet tilannut, se piristää kun saa uutta. ja teillä on niin kaunis koti.

Sirutuuli kirjoitti...

Voi kiitos :) Mie kun rupesin jo miettimään, että onkohan miulla sitä sisustussilmää ollenkaan :) Kun mie vaan sotken tavaroita ja tyylejä keskenään :)

MaMMeli kirjoitti...

Kivoja ostoksia, makkarin lamppu ja enkeli erikoisesti miellytti minua:)

Sude kirjoitti...

Pitkästä aikaa kerkesin tänne ja katselin kateellisena, kun sulla on niin siistiä.Meillä on siivooja ollut varmaan lakossa, kun on niin kamalan sotkuista :)No, kohta mulla alkaa taas työttömyys, jospa se sisäinen siivoojakin alkais sitten hommiin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos Mammeli :)
Ja kiitos Sude:) Ei meillä aina näin siistiä ole, kuvausta varten sipaisin pöydän tyhjäksi. Kaukosäätimet eivät aina ole niille varatuilla paikoilla ja milloin mitäkin tuossa pöydällä pyörii. Yritän kyllä suht siistinä pitää eteisen ja olkkarin, että on kivempi tulla kotiin. Keittiössä on aina likaisia astioita tiskipöydällä, vaikka konekin on. Kukaan ei viitsi tyhjentää sitä... Miekin mieluummin tiskaan ja laitan suoraan kaappiin kuin tyhjään ja täytän konetta. Mie ahdistun sotkusta, vaikka inhoan siivoamista. Tuntuu, että jos kotona on sekasortoa, pääkin on "sekaisin". Välillä kyllä on hirveäkin sotku, kun ei aina jaksa.

sarppa kirjoitti...

Ihana matto! :) Minunkin pitäisi olohuoneeseen saada isompi matto.

Ihana on myös tuo laatikko,voisiko siihen laittaa jonkin pienen kukan?Vaikka saint paulia tai jokin tekokukka...

Hyvää vappua!

Sirutuuli kirjoitti...

Meille ei oikein kukkia voi laittaa, kun kissat repivät ne tai syövät. Miulla oli paljon saint paulioita, mutta kaikki menivät, kun kissat rakastivat kukkien syömistä ja lehtien reijittämistä.
Nyt meillä ei ole yhtään kukkaa koko talossa.
Hyvää Vappua siullekin!