sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Heippa!

Pitkästä aikaa! Aika on taas mennyt menojaan, päivät painettu töitä ja illat kotitöitä :) ja kyläilyäkin joukkoon mahtuu. Kiitos kaikille mukavista kommenteista. Olen sopeutunut jo tilanteeseen tytön muuton suhteen ja huonekin on saatu suunnilleen kuntoon. Pientä laittoa siellä olisi, mutta ajan kanssa pikkuhiljaa. Eihän tässä mihinkään ole kiire. Tilanne on nyt tälläinen, ei mikään kaunis välttämättä, mutta parannusta yritetään kehitellä :)

Nasu omi heti paikan itselleen ja makoilee siinä päivät pitkät. Melkein sama, milloin kuvan ottaa, aina se siinä makaa :)

Ompelu- ja mankelointipaikka, silityslaudan saikin kaappiin piiloon. Lipasto on aika ruma aito kasarityyliläinen, mutta on siinä sentään ruusunupit :) 

Ikean taulu rumilla kehyksillä, täytyy joskus tehdä jotain noille. Ehkä maalata, tai sitten decoupace-koristella. Joku päivä sitten.
Nuo kuvat pitäisi repiä irti, ovat vielä likan jäljiltä ja ehkä kehittää jotain muuta seinälle. Jakkaralle pitäisi tehdä jotain, mietitään.



Se hyvä puoli tässä huoneessa on, että se on todella valoisa ja ilta-aurinko paistaa sinne. Tapetit pitäisi vaihtaa joskus sekä tehdä kaapeille jotain, ehkä maalata. Toisessa kaapin ovessa on joku ihme läntti, joka ajastaan tulee uudenkin tapetin läpi. Nuo ovet on tapetoitu meidänkin aikaan, mutta ei kauan mennyt, kun läntti ilmestyi. Entinen omistaja kertoi, että hänen suuret koiransa makoilivat ja nojailivat siihen. Mutta voiko koirasta tulla tuollaista?
Ei tää huone todellakaan mikään komistus ole, mutta olen kuitenkin iloinen, että sain kodinhoitohuoneen tapaisen. Kun ei sitä kodinhoitohuonetta ole...

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kiva kun kävit taasen! Kyselit millä olen maalannut tuolin. Maalasin pensselillä. Hiukan isommalla pensselillä. eka kerros ei tule hyvä, mutta kun toiseen kertaan vetää, tulee ihan hyvä. ja kun minä kulutan sitä, niin ei haittaa vaikkei niin siisti jälki tuliskaan.

Kivaltahan huone alkaa näyttää teillä, siitä se lähtee.

sarppa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi blogissani!Kodinhoitohuone pitäisi olla jokaisen talon vakiovaruste,se olisi niin tarpeen.Tapetti on kivannäköinen!Minä olen ajatellut tyttären huoneen tapetoida jollakin kivalla raitatapetilla!:)