sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Eilisillan ompeluja sekä olkkarin rempan alkua


Halusin vähän väriä lisää kevään kunniaksi ja ompelin pari vihreää(!) tyynynpäällistä ja yhden keltaisen. En ole voinut sietää vihreää väriä ennen...



Vanha muovimatto jää alle

Nasu sai potkut työnjohtohommista, kun rupesi liikaa komentamaan. Mies piti tuumaustaukoa ja Nasu kävi maukumaan, että hommiin siitä ja heti.

Nyt näyttää siltä, että laminaatti ei riitäkään koko olkkariin, mikä lie laskuvirhe tapahtunut. Toivottavasti näitä vielä saa K-raudasta Tiistaina, ettei mene mönkään koko homma. Aina kannattaisi ostaa yläkanttiin, ettei lopu kesken. Muuten tämä tulisi jo tänään valmiiksi. Ja taas remontti pitkittyy ja sotkussa eläminen jatkuu. No, ei mahda mitään, tää on nyt tätä. Mutta äkkiä se taas unohtuu, elämisen epämukavuus. Ja pientähän tää on siihen keittiöremonttiin, joka meillä oli. Olkkarissa tehtiin ruoka, astiat oli pinoissa mikä missäkin, saunassa tiskattiin ym. Nyt sentään keittiö on käytössä normaalisti. Jatkoraporttia Tiistaina, huomenna olen iltavuorossa. Hyvää Pääsiäisen jatkoa teille!

5 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti laminaattia vielä löytyy, jotta saatte lattian valmiiksi!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Tsemppiä remontin keskelle.. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Eija Kristiina kirjoitti...

Heippa ja kiitoksia vierailustasi blogillani Elämää Raksulassa. :)

Huomasin teidän asentaneen tuota ihanaa laminaattia, jota olen myös haaveillut käyttäväni alakertaan johonkin tilaan. Sillä saa kivan persoonallisen ilmeen. Ihana!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Kiva kun tuli vastavierailulle!