maanantai 19. huhtikuuta 2010

Pihalla

Huomasin töistä tullessani, että uusia alkuja näkyy jo pihalla. Samoin  myyrien aiheuttamia myllerryksiä. Ja ne ovatkin pahimpia ikinä (7 vuodessa). No, ilmaavathan kuitenkin nurmikon, eivätkä syö meiltä mitään tärkeää. Naapurista ovat kylläkin tuoneet krookuksia meidän pihalle :)
Idän unikko on jo näin pitkällä

Myyrät...


Että näin ne myyrät rellestävät meidän pihalla...
Luntakin on vielä maassa pikkasen, mutta kohta jo pääsee haravoimaan.
Mutta nyt olen parina päivänä nauttinut pyykinpesusta ja etenkin sen huollosta uusissa järkevissä tiloissa. Mankeloinut ja viikkaillut, kantanut kaappeihin ja nauttinut siitä, ettei tarvi pimeässä ja ahtaassa vaatehuoneessa puuhailla.

Äiti pääsee sairaalasta kotilomalle huomenna ja mie sain vaihettua työvuoron niin, että saan olla mukana :) Kivaa :) Ihana päivä! Ja kiitos kovasti edelleen kommenteistanne, niitä on kiva saada ja lukea :)

5 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Sieltä se kesä tulee ja kukkaset!:)Ihanaa seurata kukkapenkkejä,mitä milloinkin alkaa nousemaan ja kukkimaan!Myyrän koloja näkyin minun toisessa kukkapenkissäni,toivottavasti ei ole tehnyt tuhojaan sipuleille..

Neili kirjoitti...

Meillä on taas vähemmän myyriä kuin monena muuna keväänä. Ja kukkien seraaminen on todella ihanaa.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tein äitin kotiloma sujui hyvin, kerro taas terveisiä kovasti ja paljon, meku :)

Mari kirjoitti...

Meidän pihalla ei moneen vuoteen ollut myyriä, kunnes sitten olikohan kenties toissakesänä niitä yhtäkkiä alkoikin ilmestymään.

Nyt ei ole vielä näkynyt..
* KOP KOP KOP * :)

Sirutuuli kirjoitti...

Meillä on jokavuotinen riesa ja joka vuosi niistä tulee aina vain härskimpiä. Kohta ne tulee varmaan sisällekin :( Vaikka saahan ne tulla, Nasu saa leikkikavereita ja syö ne :) Ähäkutti!