tiistai 13. huhtikuuta 2010

Olkkarikuvia

Olen (taas) ollut mahataudissa ja nyt kun vielä olen saikulla ja tauti alkaa hellittämään, napsin niitä lupaamiani kuvia olkkarista. Ja laitan samaan syssyyn entisiä kuvia, saatte vertailla, kannattiko remppa :) Ja kohta täytyy tutustua kameraan, miksi se ottaa littanoita kuvia...mitäköhän mie sille oon tehny...
Paljon kuvia tiedossa ja lopetan turhat löpinät.
Ennen
Jälkeen (ups, verho jäi laittamatta kunnolla)
Ennen

Jälkeen
Ennen

Paras muutos kaikessa, ainakin miun mielestä

Matto vielä puuttuu, tilasin uuden Jotexilta. Entinen ei sopinut tuohon, vaan siirtyi ruokailukaluston alle ja se entinen joutaa varastoon, kunhan se on joskus pesty. Se ei nyt sovi mihinkään, mutta eiköhän sillekin joskus vielä kätyttöä löydy. Ja arkkupöydän liina on kuivumassa, pesin kaikki liinat ja muut on paikallaan, mutta yksi puuttuu.
Itse me tykkäämme tosi paljon tästä muutoksesta ja hämyisestä tunnelmasta, joka tumman lattian ja seinän kanssa tänne tuli. Ennen oli liiankin valoisaa. Kokeilin tuota mummon virkkaamaa peittoa tuon korkeamman sohvan päälle ja kyllä se taitaa siihen sopia.
Mutta mikä ihme se on, että ennen en tykännyt vihreästä väristä yhtään ja nyt tykkään (annoin siskolle kaikki vihreät liinat). Yhtenä päivänä tilasin jopa Jotexilta vihreää kangasta, josta teen tyynynpäällisiä lisää (keltainen joutaa pois, se on vähän liikaa) ja ehkäpä liinoja vaaleanpunaisen vaihtoväriksi. Sininen on nyt jäämässä pois, tai ehkä pieniä ripauksia sinne tänne. Kun tuo kaappikin on sininen...

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kiitos kun kävit. sinulla on kaunis koti. Tykkään tosi paljon!

Miia kirjoitti...

Oi ompa ihana muutos! Olkkari on ehdottomasti paras, aivan ihana tuo lattia ja tapetti <3 Mulla alkaa kans kaikenlaiset muutokset hutsittaa kun kevät koittaa... :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille molemmille käynnistä ja kommenteista :) Kevät tuo kaikenlaista kummallista tullessaan :) Esim. miulla neulominen ei oikein vieläkään innosta, ompelu ja muu näprääminen sitäkin enemmän.