torstai 8. huhtikuuta 2010

Markkinapäivää

Täällä on tänään ja huomenna kevätmarkkinat. Pitihän se käydä siellä pyörähtämässä nuoremman likan kanssa. Meille on perinteeksi muodostunut lihakukon ja Viipurin rinkeleiden osto.
 Lisäksi ostimme Joensuulaista karjalanpiirakkaa sekä korin, joka on oikeasti puunkantoon tarkoitettu, mutta mie laitan lehtikoriksi. Sain niin hyvät alennuksen korikauppiaalta, että olihan se ostettava, kun halavalla sai :)


 Ja "ohimennen" pienen koukkauksen kanssa poistullessa kävimme, yllätys yllätys, Livinkissä :) Viime kerrasta jäi vähän kaihertamaan yksi koukkusysteemi, jota en silloin ostanut. Nyt ostin ja sinne oli ilmestynyt Mummi ja minä-sarjan tiskiaineita. Sitä päätin kokeilla, ostin mansikanmakuista eikun -tuoksuista ainetta. Saapi kokeilla, onko niin hyvää kuin on hehkutettu joka puolella :) Tilda-paperiakin löytyi.


Ja tälläinen söpöläinen meille kotiutui toissapäivänä.
Sitä mie vaan mietin, että laitanko pelkästään nuo pienet tyynyt, vai jätänkö noin? Isojen tyynyjen kanssa tuossa on tosi hyvä istua ja tukee selkää hyvin, etenkin, kun vielä pienen tyynyn asettelee ristiselälle.
Ja edelleenkin saatte odotella siivottuja kuvia täältä, ei olla saatu vieläkään laitettua paikkoja kuntoon. Vaikka ollaan hommia tehty iltamyöhälle. No, nyt miulla on kolme vapaata peränjälkeen, joten on aikaa siivoilla. Jos vaan on voimia ja intoa...Mutta kyllä niitä kuvia vielä joku päivä tulee :)

5 kommenttia:

Seepia kirjoitti...

Ihana kori ja kaikki muutkin ostokset :) Itse kävin pari viikkoa sitten kevätmarkkinoilla ja oikein harmittelin, kun ei mulla ole takkaa, koska siellä oli niin ihania koreja ja lehtiä varten mulla on jo koreja tarpeeksi.

Itse ehkä laittaisin tuohon sohvalla vaan muutaman pikkutyynyn, jotta siihen on vaivatonta istahtaa, mutta kuitenkin olis noita pieniäkin tyynyjä muutama, että sais asetalla selän taakse jos tarvii lisää tukea. Ja mulla on sellainen tapa, että tykkään pitää tollasta pikkutyynyä sylissä... :D

Miia kirjoitti...

Kivoja ostoksia :) Toi sohva on aivan ihana, pidä se just noin <3 Se näyttää aivan siltä että huutaa mua sinne istuskelemaan :D

TaiNa kirjoitti...

Oi tuo koukkujuttu on IHANA. =) Katselin netistä tuota samaa tiskiainetta, on niin ihana pullo. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Taidan jättääkin sohvan noin, tyynyillä saa tehtyä mukavan asennon ja tuossa on hyvä istua. Isotkin tyynyt tukevat hyvin selkää.

Taina: on tosi ihana pullo ja tosi hyvää tiskiainetta, testasin jo. Mutta seuraavan kerran ostan polkkakarkki-tuoksuisen. Tällä kertaa tyttö sai valita ja halusi tuon mansikkaisen.

Mari kirjoitti...

Mansikanmakuista tiskiainetta, hihih.. :)

Tuo sohva! Ihanuus! Tuo kuuluu minun "nämä on joskus pakko saada"-listalle :) Siihen listalle kuuluu myös samantapainen sohva mutta puinen. Ja paljon kaikkea muutakin.. :)