perjantai 23. huhtikuuta 2010

Vaatekarsintaa ainakin

 Eilen kävin läpi vaatevarastoani ja jätesäkillinen lähtee UFF:lle ja isolle kasalle erinäisiä vaatteita pitäisi tehdä jotain. Kasassa on muutama neule, jotka pitää purkaa, muutamassa paidassa on pienennettävä kaula-aukkoa, yksi mekko odottaa pääsyään hameeksi... Ja joillekin täytyy vain keksiä jotain uutta.

Kerkesin jo säikähtää, että suunnitellut hommat jää tekemättä. Ruuvailin sellaista ruuvikoukkua tiskipöydän yläpuolen kaappiin huonossa asennossa ja yhtäkkiä rupesi vihlomaan selkää lapaluiden välistä. Otin heti särkylääkkeen. Sen jälkeen makoilin sohvalla ja katsoin Huvila ja huussin uusimman jakson tallennukselta ja sitä katsellessa on pikkuhiljaa kipu helpottanut.Pyykinpesutkin on kesken, olen pessyt jo 4 koneellista, mutta jäljellä on vielä 2. Ihmettelen, mistä tuota pyykkiä oikein tulee, kun melkein joka päivä olen pessyt 1-2 koneellista ja silti on vielä noin paljon. Eikä meillä kuitenkaan valtavia kasoja pyykkiä ole, vain kaksi pyykkikoria. En ymmärrä.
Järjestin eilen myös omat vaatehyllyt ja hain kesävaatteet varastosta, kengät pitäisi vielä hakea ja talvikengät säilöä. Mutta ehtiihän tuota vielä, ei tässä kesää vielä kuitenkaan tule. Viime yönäkin oli satanut räntää pikkasen. Mutta, nyt loppui jaarittelut ja lähden vaatepinon kimppuun suunnittelemaan ja laitan katseelta piiloon, korjattavien vaatteiden hyllylle. Jippii, miulla on nykyään sellainenkin :) Kuten myös silitettäville, mankeloitaville, silitysraudalle, askartelulle, kankaille ym. omat hyllyt :)

2 kommenttia:

Neili kirjoitti...

On kiva kun meillä on monta vuodenaikaa ja joutuu käymään vaatevarastoja läpi. Mitenkähän tuolla maailmalla yhden vuodenajan maissa...

Sirutuuli kirjoitti...

On tää kyllä kätevää :) Ennen en vain raaskinut heittää mitään menemään. Vanhemmiten olen oppinut sen :)