sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Pientä sievää

En ole vieläkään saanut laitettua paikkoja kuvauskuntoon tai ylipäänsä kuntoon. Perjantaina siivottiin vanhemman likan kanssa kunnolla, eilen juostiin kaupoilla, kylässä ja sairaalassa äitiä katsomassa. Tänään olinkin töissä, vaikka piti olla vapaapäivä, joten jäi suunnitellut hommat tekemättä. Saatte vielä odottaa loppukuvia En tiedä, koska saan paikat laitettua siihen kuntoon, että voisi kuvia ottaa. Ensi viikollakaan ei ole kuin yksi vapaapäivä ja sen aion, tiedän jo nyt, laiskotella ja levätä kunnolla. Sen jälkeen on kuuden päivän putki.
Jotenka aikoja parempia odotellessa olen sentään saanut nyt neulottua, kun sentään on neulontatuoli omalla paikallaan :) Ja yllättäin: tiskirätti uusimmasta Novitasta Bambu-langasta ja ihan ohjeen mukaan tehty.
Ei ole Bambu-lanka kovin vahvaa, ei ainakaan yhtä vahvaa kuin puuvilla. Ensimmäinen puuvillainen rätti on tehty vuosi sitten Helmikuussa ja on hyvässä kunnossa, mutta Huhtikuussa viime vuonna neulottu bambuinen on jo repaleinen. No, onhan sekin näköjään jo vuoden vanha, höh, mihin tää aika oikein häviää... Ei tässä hitaampi pysy enää perässäkään :)
Oli muuten ihan vierotusoireita, kun en kahteen viikkoon ole voinut neuloa ollenkaan :) On se kumma juttu, vuosiin en neulonut ollenkaan ja nyt ei voi olla kahta viikkoa neulomatta. Mie neuloin silloin, kun likat oli pieniä tai oikeastaan 19 v (vm.-91) oli vauva, neuloin villatakinkin ilman ohjetta, sukkia ja lapasia ja sitten seuraavan kerran 2000-luvun alussa muutaman villapaidan ja yhdet sukat, 2007 jälkeen jatkuvasti ja nyt en voisi edes kuvitella lopettavani.
Mukavaa ensi viikkoa teille, jotka tänne eksytte :)

5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Eihän noin kaunista liinaa voi tiskirättinä käyttää,,,no toisaalta tiskaus olisi mukavampaa noin kauniilla rätillä:) Jaksuja <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Keittiössä puuhailukin on kivempaa, kun rätitkin on nättejä :)

Päivi kirjoitti...

Tosi ihana rätti, mistä löysit ohjeen, mie voisin neuloa samanlaisen...jos vaikka viihtyisin keittiössä paremmin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Uusimmassa Novita-lehdessä oli ohje neulottuun sekä virkattuun rättiin.

Päivi kirjoitti...

Kiitos tiedosta, mie en huomannutkaan sitä ohjetta, vaikka lehteä selailinkin.
Hieno olkkarin muutos teillä.