lauantai 2. tammikuuta 2010

Vuoden eka

Kiitos kommenteista! Tulen niistä aina iloiseksi ja hyvälle mielelle.
Ulkona on -20°C pakkasta, onneksi sisällä on lämmin. Vaikkakin tupakalle mennessä on laitettava kunnolla päälle hanskoista lähtien. Eipähän tule mentyä niin usein, kun ei jaksa eestaas venkslata. Tänä aamuna herätessä oli hyvä olo ja oli ihana herätä, en tiedä miksi. Oli vaan :)

Yksi syy voisi olla onnistumisen ilo. Tarvitsin paksumman hatun koville pakkasille ja eilen sain yhden pipon tekeleen valmiiksi ja se oli ihan hirveä! Aloitellessa ajattelin, että olisi hyvä vaihtaa välillä mallia, etten aina tee samoja. Ja purkuunhan se meni. Mitä sitä hyvää mallia vaihtamaan. Tämä on muistaakseni Novita Syksy-09 lehdestä, lankana Tempo, sukkapuikot 7. Ehdin ruveta purkamaan jo, ennenkuin tajusin ottaa kuvan.
Ja sitten hieman tein laskutoimituksia Mario-myssyyn (Jatta soheltaa-blogissa on ohje) paksummalle langalle kuin ohjeessa ja onnistui!
NeljäsMario -myssy: lanka Tempo, sukka- ja pyöröpuikot 7. Tässä kaksi kuvaa salamalla ja ilman. Kukkakoriste tehty Novitan kukkakehikolla, lankana joku jämä.
Johan noita epäonnistumisia riittikin. Kaksi päivää meni niin, että kaikki mitä tein, meni pieleen. Mm: mankelin liina hajosi ja samalla äidin pussilakanasta nepparit, pyykit piti kuivattaa ja levittää moneen kertaan, roskiskaapin ovi roikkui ja kun mie sitä "korjasin", se rämähti alas. Luulen, että nää oli niitä testejä miulle, miten reagoin. En enää käynyt itkemään, vaan kiroilin kuin mehtäläinen! Niin että, alan olla valmis jo kohta töihin, kun en enää alistu, vaan taistelen vastaan. Ja nyt, tänä aamuna löytyi sitten ilokin :)
Ja tuosta Mario-myssystä vielä, en mie varmaan mallia koskaan vaihdakaan. Aina kun teen itselleni hattua, se tulee olemaan Mario, koska se on ainut, mikä miulle edes jollain tavalla sopii.

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Mitäs sitä hyvää mallia vaihtamaan, jos kerran semmoisen löytää. Kiva kuulla, että sinulla on mieliala nousussa päin. Minulla tuntuu olevan laskukausi, mieliala laskee kuin lehmänhäntä. No, kesällä viimeistään helpottaa :)

Sirutuuli kirjoitti...

Toivottavasti siullakin helpottaa :)

Tuulella kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja katselemaan kaikkia käsitöitäsi. Palmikkopipokin näytti tässä ainakin kivalta, olin jopa itselin etsiskellyt sellaiseen mallia. On tullut kudottua vaan läjä erilaisia sukkia, pitkästä aikaa.

Hauskoja kuvia teidän kissoista!