torstai 19. marraskuuta 2009

Tälle oli tarve suuri

Jo viime talvena haaveilin neulehupusta, mutta silloin en löytänyt fiksua ohjetta. Ja ilman ohjetta en osannut ruveta mitään tekemään, kun en tiennyt millainen olisi hyvä. Tai no, aloitinhan mie, mutta purin, kun ei tullut hyvä.
Nyt löytyi upea ohje lehdestä Moda 6/2009. Pikkasen piti soveltaa, kun ohjeessa oli eri lanka ja mie tein, yllätys yllätys, Purosta (ruska). Tää on aivan ihana lanka, puikot suorastaan laulavat ja mieli lepää neuloessa.
Ainiin, malliahan miun piti hehkuttaa :) Sekin on ihana, no 5, tunturineuletta. Koskaan en ole törmännyt kyseiseen neuleeseen, mutta on aivan mahtava, nurjalla samanlainen kuin oikealla puolella. Tätä neuletta voi käyttää muihinkin juttuihin. Ja virheet eivät näy mihinkään :)
Sovelsin muutenkin. Lisäsin napin, tuollaisen luun näköisen ja virkkasin nappilenkin, että saa kaulalle tiukasti, eikä tuuli käy kaulaan.
Tätä huppua aion käyttää töissä, ei tarvitse erikseen huivia ja hattua. Yleensä unohdan huivin aina jonnekin, kun edestakaisin pitää jatkuvasti pukea ja riisua. Huippuhyvä!
Seuraavaksi Joululahjojen pariin...



2 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihana tuo huppu ja käytännöllinen :)

Kisumumma kirjoitti...

Ihana huppu, iki ihanasta puro langasta. Tuota täytyisi kyllä kokeilla. On hyvän näköinen, ja varmasti käytännöllinen, ja tuo nappi, on hyvä idea.