tiistai 23. heinäkuuta 2013

Home sweet home

Tein tässä parina päivänä taulun, nyt on viimeinenkin taulupohja käytetty. Kaikki alkoi siitä (taas kerran), kun päässä rupesi soimaan biisi Home sweet home. Ihan yhtäkkiä ilman, että olisin edes kuullut sitä radiosta tai muutenkaan. En edes muistanut, mikä bändi sen esittää. Googlettamallahan sekin sitten selvisi: Mötley Crue.
Tässä on käytetty vaikka mitä, joten kuviakin tulee monta.
Ihan ensimmäisenä tein lintuhäkin: piirsin paperille, leikkasin ja liimasin pahville. Sitten väritin metallihopealla tussilla. Toisena tuli puu Limor Webberin innoittamana tästä videosta. Puu on tehty kuumaliimalla ja väritetty akryylimaalilla sekä päälle hierottu luomiväriä :) Siitä saakin hyvät kiillot.
Kolmanneksi maalailin eräitä aika suuria paljetteja gessolla ja sitten maalasin pohjan akryylimaaleilla sekä suihkuttelin Glimmer mistiä.
Mukana on myös Painonvartijoiden kunniajäsenen lukko ja avain sekä itse virkattu pitsikukka.
Liimailin ruusuja ja muita kukkia, leimasin ja väritin pari lintua (uusilla leimoilla), rapsuttelin raaputuskuvia.
Puun lehdet leikkelin lävistimellä vihreästä kartongista ja maalasin lasten kimaltelevilla vesiväreillä.
Liimasin valkaistut paljetit. Ja mikä hauskinta (tai hassuinta), meidän taidekaupassa ei ollut tekstuuripastaa, joten eräällä Robin Hood reissulla marssin rakennuspuolelle ja ostin Pikasilotetta, jota käytetään seinien ja muiden pintojen pienten reikien ja kolhujen paikkaamiseen. Loistava aine :) Päälle voi maalata ja saa todellakin kohopintaa tauluun.
Home sweet home on leimattu kirjain kerrallaan, palaset leikattu ja Distress Ink musteella vanhennettu (old paper-värillä). Vähän hiiltä sinne tänne ja siinä se sitten on. (En varmaan unohtanut mitään...)
Haa, unohdin! Hopeiset perhoset, ne on vanhat, joita olen käyttänyt muulloinkin. Ja pitsi, miten sen nyt voi unohtaa :o ja taustaa leimailtu kevyesti....Jokohan mie nyt muistin kaikki, varmaankin.
*****
Miun blogien seuranta on jäänyt tosi vähiin, kun se Old readeri tekee koko ajan jotain päivityksiä ja kaatuilee. Nytkin siellä oli joku epäonnistunut päivitys tehty ja olivat menettäneet jotain dataa tai jotain.
Ja tietenkin se on pois käytöstä. No, miulla on toinen vaihtoehto, Bloglovin, jonne sai helposti oman lukulistansa siirrettyä. Siinä on vaan sellainen ongelma, että olin siirtänyt listan sinne ja se oli saattanut siirtäessä julkaista esim. 10 viimeisintä päivitystä ja kun jokainen jos on päivittänyt siirron jälkeen (ja kun en sitä ole käyttänyt), siellä oli yli 2000 päivitystä....Nyt on jäljellä reilu 1000.
Että elkää ihmetelkö, jos en kommentoi kenenkään blogiin :)
Muutenkin olen vähän tottumaton sen käyttämiseen. Bloggerin oma lukulista ei ole miun mieleen ollenkaan jostain syystä.
No, enköhän mie tästäkin sotkusta selviä, kun olen selvinnyt pahemmistakin paikoista :)
Pikku juttu tommonen 1000 blogin lukematon lista, onhan miulla lomaa jäljellä puolet ja vähän päälle :)
Paitsi, että tätä tahtia siellä on kohta taas se 2000 jos ei enemmänkin. Puuh...urakkaa kerrakseen.
OOlrait, nyt täytyy lopettaa ja hyökätä Bloglovinin kimppuun.
Moikka!

5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Suloinen taulu!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten hieno taulu...olet kyllä taitava!
Minulla tulee koko ajan teksti, että blogspot.fi ei vastaa...ÄRSYTTÄVÄÄ!!!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Irmastiina: Se on ärsyttävää, jos ei pääse jonnekin sivulle, minne haluaisi.

Paula kirjoitti...

Aivan ihana taulu! Hyvä idea tehdä puu kuumaliimalla. Täytyy kokeilla joskus. Ja luomivärijuttua myös :) Minäkin olen kohopastan (vai mitäs se nyt oli) tilalta käyttänyt pakkelia - hyvin toimi! Itse vaihdoin muuten readerin feedlyyn, se on toiminut erinomaisesti.

Sirutuuli kirjoitti...

Pitäsköhän miunkin kokeilla feedlyä, ei tuo bloglovinkaan mikään hyvä ole. Siinä näkee vain katkelmat ensi silmäyksellä ja jokainen pitäisi napsauttaa erikseen, että näkisi kokonaan.