torstai 4. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen huone valmis

Ja mistäs mie aloitin... Eteisestä, joka on asunnon käyntikortti. Meillä se onkin varsinainen käyntikortti :) Joka muu paikka on sekaisin, mutta eteinen on järjestyksessä.
Meinasin odottaa bloggaamisen kanssa parempaa nettiä, tämä tikku kun ei kerta kaikkiaan meinaa toimia. Pitää etsiä talosta sellainen kohta, jossa se toimii. Esim. miun neulontatuolissa ei toimi, mutta makkarissa ja keittiön pöydällä tietyssä kohdassa toimii. Istun nyt jälkimmäisessä paikassa :)
Aloitetaanpas:
Syvennykseen tuli siivouskomero ja komeron viereen viinilaatikko, jossa on talouspaperia ja sen päällä kori, jossa lamppuja. Miehen tupakkatakki roikkuu vintin tikkaissa: kompromissi. Hän jätti takin lojumaan lattialle, kun ei viitsinyt laittaa henkariin, joten laitoin hälle koukun.
Kaapin ja seinän väliin oli pakko jättää rako, että pääsee tikkaita pitkin vintille tarvittaessa. Alunperin suunnittelin toisinpäin kaapin ja naulakon, mutta kaappia ei voinut laittaa toiseen laitaan patterin termostaatin takia.
Toinen naulakko lähti pois, meille riittää yksi. Osa takeista on makkarin kaapissa. Haetaan sieltä, jos tarvitsee. Pitkä kenkäteline lähti ja osa pikkukengistä on vanhassa hedelmälaatikossa. Esillä käytetyimmät kengät.
Tältä se näytti ennen, joskus ikuisuus sitten:
Ei siitä oikein kunnon kuvaa ollutkaan, omituisia kuvakulmia. Ennen tuossa laukkujen alla oli se hedelmälaatikko. Mutta voin sanoa, että eteinen on paljon siistimpi nyt.
Toisessa suunnassa näkyy samaa vanhaa muuten, mutta kierrätyskeskus muutti tänne.
Tikashyllyn eli kierrätyskeskuksen paikalla oli joskus tuo siivouskomero. Näin on parempi ja eteinen avarampi sekä valoisampi. Vanha modeemi on vieläkin hyllyn päällä, ei ole sähkäriä näkynyt...

Tänäänkään ei pystytä kantamaan tavaroita alakertaan, kävin tänään lääkärissä ja yllättäin miulla oli taas jokin omituinen vaiva. Polvessa oli patti, joka ei kuitenkaan ollut yleinen limapussintulehdus, vaan hyytelöpatti. Hyytelöpatti tulee kuulemma yleensä ranteeseen, varpaisiin tai sormiin. Miulla se tuli sitten polveen, joka on kuulemma erittäin harvinainen, eikä lääkäri ole koskaan tavannut näitä polvissa :) Hän tyhjensi sen neulalla ja näytti sen hyytelön...yäk...ja nyt en saa kastella vuorokauteen sitä, eli suihkuun en pääse ja vähän on kankean tuntuinen muutenkin. Parempi odottaa pari päivää, ennenkuin rupeaa kantamaan rompetta ja hikoilemaan. Ehkä sitten lauantaina. Lomakin kyllä häämöttää suht lähellä, viikon päästä, joten viimeistään silloin.
Nyt ei muuta kuin mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis käyntikortti...:)

Carita kirjoitti...

ihanan kodikasta..

Anja kirjoitti...

Kivan näköistä..ja ihastuin eteisen pitsiverhoon, no tottakait pitsihaukka sellaiset huomaa :)
Minullakin on ollut ranteessa sellainen hyytelöpatti ja lääkäri myös poisti sen hyytelön ruiskuun silleen tyhjään ruiskuun vetämällä.. se oli ranteessa..kipeä se oli se ranne..silloin kun se patti oli siinä, mutta uusia ei ole tullut..
Kivan näköinen on tosiaan eteinen ja yleensä eteinen on käyntikortti ja sisäänkäynti..meillä ei voi sisustaa mitenkään tuota käytävää olisipa kunnon eteinen mutta tylsää käytävää, johon uppoaa monta turhaa neliötä :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Eteinen on kyllä hieno, Sirutuuli!

Siivouskomero sopii naulakon kaveriksi tosi hyvin.

Ihana toi pitsiverho!