keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Joitain sivuja

On taas aikaa vierähtänyt, melkein viikko, edellisestä. Mutta nyt meillä on kunnon netti. Tai onhan se ollut jo pari päivää, mutten ole ehtinyt koneen ääreen juurikaan, eilen en ollenkaan.
Kiirusta on pitänyt töiden jälkeen, joka päivä jotakin. Esim. vanhemman tytön muutto ja siskon vierailu, shoppailua...
Yhden sivun art journaliin olen saanut tehtyä ja pari sivua smash bookiin.
Lauantaina käytiin miehen kanssa shoppailemassa ja näin Puuilossa pyyhkeitä, joissa luki: Kaikki mitä tarvitset, on rakkaus ja kissa. Tässä miun versio siitä, oli niin kiva juttu, että oli ihan pakko tehdä, kun oli noita uusia leimasimiakin...mm. kissaleimasin.
Kissojen värit on ihan oikeat, nimittäin Julia ja Nasu siinä töröttää (leikisti). Molemmat oikein poseerasivat, kun kävin välillä katsomassa, miten nuo värit oikein menevät :)

Smash bookiin ikuistin synttärit ja shoppailureissun. Synttäreitä ei sen kummemmin juhlittu, mutta molemmat likat toivat syömistä kahvin kanssa.
Uusia ostoksia käytin näihin sivuihin sekä vanhoja juttuja. Ihan vaan pikasivut leimaamalla, värittämällä, tarroja, leikkuriharjoituksia, uusista papereista leikattuja kortteja... Ostin mm. ison leikkurin, jolla voi tehdä itse kakkupapereita. Ei tullut kyllä ihan pyöreitä, vaikka piti. Vaatii lisää harjoitusta :)
Hauskaa oli kyllä näidenkin näprääminen.
*****
Enää ei ole kuin tämä iltavuoro ja kaksi aamua ja sitten koittaa kauan odotettu LOMA! Onkin ollut pitkä kesä, kun on koko ajan painanut töitä. Mutta kohta saa huilata (paisti että:
* on pestävä matot
*järjestettävä huusholli
* järjestettävä vintti
*siivottava koko huusholli
No ei noita töitä nyt niin kamalan paljon olekaan, kun jakaa kolmelle viikolle.
Ensi viikolla kylläkin on suunniteltu Espooseen yökyläilyä. 
Tähän reissuun liittyen toivoisinkin vinkkejä hyvistä askartelukaupoista. Pari tiedänkin jo: Askartelu Amalia ja Tiger ja ne Tiimarit. Eniten toivoisin vinkkejä sellaisista pikkukaupoista, joita ei ole joka paikassa. Vaikka onhan se varmaan kuitenkin edes käytävä Tiimareissa ja Sinellissä.
Meidän Tiimarissa oli eilen huipputarjoukset, kaikki puoleen hintaan muuton takia. Lisäksi vielä kanta-asiakastarjous -30%. Halvalla lähti tavaraa mukaan, yhteensä -80%.
Tunnustan, että nyt miulla on niin paljon leimasimia, että ne eivät enää mahdu yhteen CD-torniin....onneksi on toinen varalla :)
*****
Nyt taidankin lähteä lueskelemaan blogeja ja valmistaudun henkisesti iltavuoroon. Blaah, en tykkää iltavuoroista yhtään... onneksi se menee äkkiä.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Ihania sivuja!

Tigerissä olen nähnyt paljon kaikenlaista askartelutavaraa.

Syrenia kirjoitti...

Oli kiva shoppailla :) Ens viikkoon sitten... :D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Epsoon askartelukaupoista ei ole mitään tietoa, mutta hauskoja hetkiä Espoossa ja niissä puodeissa...:)
Eikö ole hienoa,että loma on vielä paremmalla puolella...monella jo loppu häämöttää...:)

Maanvaiva kirjoitti...

Heiii.. hauskaa lomaa!!!! :)

Leea kirjoitti...

Hieno tuo kissasivu!